Tiimiin

Etsimme myynti- ja markkinointiosaajaa, jonka tehtäviin kuuluu IT-myyntimme kehittäminen, mahdollisuuksien tunnistaminen, potentiaalisten asiakkaiden löytäminen ja suhteiden vahvistaminen. Työsuhde on jatkuva.


Etsimmetiimiimme kokenutta devaajaa, jolla on kokemusta niin front-end kuin backendJavaScript-kehityksestä. Tulet auttamaan meitä kehittämään tuotettammeteknologioiden kuten Node.js, ES6, Express, React, MongoDB avulla.CTO / Co-Founder

Työmarkkinat tulevatmuuttumaan merkittävästi tulevina vuosina, oli kyseessäsitten automatisaatio tai tekoäly, tapa jolla työskentelemme ei tule enääkoskaan olemaan samanlainen. Meidän tulee varmistaa, että yhteisömme on valmiskohtaamaan tulevat haasteet ja valmis hyödyntämään muutoksen tarjoamatmahdollisuudet uusien työkalujen ja oikeanlaisen lähestymistavan kautta.

Haluamme olla mukanavarmistamassa, että yhteisömme tulee olemaan valmismuutokseen. Suunnittelemamme järjestelmän kehittäminen on vieläkuitenkin alkuvaiheessa ja tämän vuoksi etsimme tällä hetkellä CTO:ta/ Co-Founderia liittymään mukaamme ja johtamaan järjestelmän kehittämistä.Ideaalitilanteessa henkilö olisi full-stack JavaScript kehittäjä, jolla olisiosaamista muun muassa React.js:n ja Node.js:n osalta.


Haluatko olla mukana rakentamassa kansainvälistä startup- yritystä?: swipx.com on äskettäin perustettu kunnianhimoinenkansainvälinen yritys. Tavoitteenamme on edistää yhteiskunnan digitalisaatiotatarjoamalla kohtaamispaikka ohjelmistojen ostajille ja ohjelmistojen kehittäjille.Tällä hetkellä noin 5000 ohjelmistoratkaisua on helposti löydettävissä muutamannäppäimen painalluksella. Useat ostajat ovat jo löytäneet heille sopivatohjelmistoratkaisut swipx.com kautta.

Suomen tytäryrityksen perustamisen myötä etsimme nytenergistä, kokenutta, ja innostunutta kollegaa. Pidät haasteista, etkä pelkääkohdata ohjelmistoyrittäjiä ja heidän asiakkaitansa. Tulet rakentamaan Suomen myyntitoiminnotja yhdessä kansainvälisen tiimimme kanssa vahvistamaan swipx asemaa johtavanadigitaalisena alustana Euroopassa.

Maajohtajan työ on etupäässä myyntityötä. Johdat swipxSuomen toimintoja. Toimit tiiviisti suomalaisten ohjelmistoyrittäjien kanssa. Tämän lisäksikohtaat tehtävissäsi henkilöitä, jotka organisaatioissaan ostavat tai vaikuttavatohjemistohankintoihin. Osallistut myös swipx -digitaalisen alustan liiketoiminnan kehittämiseen.Työskentelet yhteistyössä kansainvälisen tiimimme kanssa ja Suomessamyyntiassistentin kanssa.

Toivomme, että olet tuloshakuinen ja sinulla on kokemustatuloksekkaasta konsultoinnin myyntityöstä, sekä intoa rakentaa uutta. Ymmärrätdigitaalisen liiketoiminnan periaatteita ja pystyt toimimaan asiakkaiden luotettavanaasiantuntijana. Johdat swipx Oy:tä vastuullisesti ja tavoitteellisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväninnostavassa ja kansainvälisessä startup -yrityksessä. Digitaalinen alustamme swipx.com onainutlaatuinen, johon jo tuhannet ohjelmistoyrittäjät ja ostajat ovat luottaneet.Tukenasi sinulla on kokeneita kansainvälisiä IT-alan osaajia.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 15.03.2017mennessä osoitteeseen Svend Erik Kundby-Nielsen, CEO sekn@swipx.com tai Anh Le,Business Developer, Finland al@swipx.com . Lisätietoa saat myös puhelimitse +358407543966, Ari Rahkonen


M2Talent Oy on luomassa uutta innovatiivista mobiilipalvelua, joka auttaa yksilöitä urasuunnittelussa ja työn haussa. Asiantuntijoidemme kehittämä uusi Match2Talent-menetelmä auttaa myös yrityksiä datapohjaisen analytiikan hyödyntämisessä hr-funktioiden tukena. Palvelumme on älykäs urasuunnittelun ja työnhaun assistentti.

Olet esimerkiksi valmistunut tai valmistumassa lähiaikoina korkeakoulusta. Omaat kokemusta koodaamisesta sekä työn että vapaa-ajan projekteista ja haluat kehittyä alan huippuosaajaksi. Odotamme sinulta kokemusta ainakin viimeisimmistä HTML, Javascript & CSS -teknologioista. PHP-teknologian tuntemus katsotaan eduksi.


Oletko valmis tekemään vaikutuksen?

Haluatko vain harjoittelupaikan vai haluatko rakentaa tulevaisuuden itsellesi?

Oletko kunnianhimoinen ja valmis vastaanottamaan haasteita?

Jos olet valmis matkalle menestykseen, JetMedia on sinun paikkasi.

Tulet vetämään myyntikokouksia, lyömään kauppoja lukkoon ja tekemään rahaa. Tulet olemaan avainasemassa suomalaisten yritysten laajentuessa Venäjän markkinoille. Työ JetMediassa on ainutlaatuinen tilaisuus testata taitojasi ja ottaa selvää mistä sinut on tehty.

Pääkonttorimme sijaitsee Pietarissa ja nyt avaamme uuden toimipisteen Suomeen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osana nopeasti kasvavassa yrityksessä ansaitsemassa oman paikkasi organisaatiossa.

Edellytämme:

- Sujuvaa Suomen ja Englannin kielitaitoa

- Kokemusta myynnistä ja markkinoinnista TAI vähintään korkeakouluopintoja alaan liittyen

- Kokemusta asiakaspalvelusta

- Uteliaisuutta ja positiivista draivia oppia


Lähetä CV:si lyhyen esittelyn kanssa (tee meihin vaikutus jo ensimmäisillä sanoilla).

Lisätietoja tarvittaessa Jari.lappi2@gmail.com

Puh. 0403559634

Olemme yhteydessä ainoastaan ehdokkaisiin, jotka vastaavat hakukriteereitämme