Uusyrityskeskus

Helsingin kaupunki ja Helsingin Uusyrityskeskus ovat toimineet tiiviissä yhteistyössä vuodesta 1992 alkaen. Yhteistyö on mahdollistanut ja tehostanut palvelujen kehittämistä perustettavien yritysten tueksi. Näitä palveluja ovat mm. laaja asiantuntijaverkosto sekä digitaaliset työkalut. NewCo YritysHelsinki on markkinointinimi palvelukokonaisuudelle, mutta toimijat taustalla ovat Helsingin kaupunki ja Helsingin Uusyrityskeskus.

Yrittäjyyttä edistämään

Helsingin Uusyrityskeskus on Suomen suurin uusyrityskeskus, jonka tehtävänä on yrittäjyyden edistäminen. Meillä on myös erittäin laaja kumppaniverkosto, johon toivotamme uudet kumppanit tervetulleiksi. Tavoitteenamme on tukea aloittavia ja alkuvaiheessa olevia yrittäjiä sekä tuottaa palveluja, joita he tarvitsevat menestyäkseen.

Asiantuntijana toimiminen

Kumppanit voivat toimia esimerkiksi asiantuntijoina tai tarjota tuotteitaan ja palveluitaan asiakkaillemme. Hyvä liikeidea kaipaa tuekseen tietoa ja kokemuksia. Niiden avulla yritys saa vankan perustan sekä pääsee nopeasti ja turvallisesti menestyksen vauhtiin. Asiantuntijat voivat tarjota uudelle yrittäjälle kullanarvoista tietoa. Jäsen- ja/tai asiantuntijayritykset käyttävät neuvontaan ennalta sovitun, kohtuullisen ajan.

Yhteinen näkyvyys kustannustehokkaasti oikeille kohderyhmille on osa toimintaamme. Näkyvyyttä lisäämme painotuotteilla, internetsivuilla ja myös kumppaneiden tehdyillä yhteisillä tilaisuuksilla.

Monet jäsenyrityksemme ovat saaneet NewCo YritysHelsingin avulla hedelmällisiä kontakteja, uusia asiakassuhteita ja osaavia kumppaneita esimerkiksi alihankintatyöhön.

Monipuolista tukea yrittäjille

NewCo YritysHelsinki tarjoaa vahvat eväät uuden yrityksen alkutaipaleelle. Yrittäjäksi aikova saa jo suunnitteluvaiheessa tietoa ja asiantuntijoiden opastusta. Muistilistat, kannattavuuslaskelmat ja oppaat auttavat oikeiden ratkaisujen tekemisessä. Yrittäjä pääsee pohtimaan asiantuntijoiden kanssa suunnitelmiensa järkevyyttä, toiminnan kannattavuutta ja käytännön valintoja.

Yrittäjyys koituu yhteiseksi hyväksi. Jokainen uusi yrittäjä työllistää vähintään yhden ihmisen ja vauhdittaa maamme elinkeinoelämää. Pysyviä työpaikkoja tarvitaan koko ajan lisää. Ilman tervettä yrittäjyyttä pyörät eivät pyöri eikä hyvinvointi kasva. Lisätietoa alla olevista linkeistä.

Oletko kiinnostunut kumppanuudesta?

Ari Seppänen, kasvuyritykset
Ari Seppänen, kasvuyritykset

Ota minuun yhteyttä, jos haluat keskustella yhteistyökumppanuudesta, jäsenyydestä tai asiantuntijuudesta ja tarjoamasi palvelut ovat suunnattu kasvuyrityksille.

Helsingin Uusyrityskeskuksen hallituksen jäsenet

Jarmo Hyökyvaara
Jarmo Hyökyvaara
Hallituksen puheenjohtaja
Santtu von Bruun
Santtu von Bruun
Helsingin kaupunginkanslia, Elinkeino-osasto
Timo Hakola
Timo Hakola
If Vahinkovakuutusyhtiö
Tiina Henriksson
Tiina Henriksson
OP-Pohjola
Ari Hyppönen
Ari Hyppönen
Finnish Business Angels Network ry
Reino Meriläinen
Reino Meriläinen
Isolta Oy
Sarianne Reinikkala
Sarianne Reinikkala
Helsingin yrittäjät ry
Niklas Carl Ove Rönnberg
Niklas Carl Ove Rönnberg
Helsingin Kaupunki
Laura Nyman
Laura Nyman
Helsingin Kaupunki
Tiina Oksala
Tiina Oksala
Helsingin Yrittäjät
Niko Papula
Niko Papula
Keskuspuiston nuorkauppakamari
Marko Silen
Marko Silen
Helsingin seudun kauppakamari
Aleksi Tuuri
Aleksi Tuuri
LähiTapiola
Johanna Vaittinen
Johanna Vaittinen
Nordea