Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Uuden yrityksen pankkipalvelut

10.11.2021 klo: 17:0018:00

Logo of Startup Refugees

Startup Refugees järjestää Uuden yrityksen pankkipalvelut -infon keskiviikkona 10.11.2021 klo 17.00–18.00.

Info on tarkoitettu maahan muuttaneille alkuvaiheen yrittäjille tai yrityksen perustamista lähitulevaisuudessa suunnitteleville. Tilaisuudessa käydään läpi miten uusi yrittäjä voi avata pankkitilin yritykselle, millaista tukea ja neuvontaa pankit voivat tarjota ja millaisia tietoja pankit tarvitsevat, jotta yritystilin avaaminen ja käyttö onnistuvat.

Tilaisuus järjestetään Zoom-ohjelmalla. Linkki lähetetään rekisteröityneille muutamaa tuntia ennen infon alkamista.

Details

Date:
10.11.2021
Time:
17:00 – 18:00

Organizer

Startup Refugees
Startup Refugees järjestää Uuden yrityksen pankkipalvelut -infon keskiviikkona 10.11.2021 klo 17.00–18.00. Info on tarkoitettu maahan muuttaneille alkuvaiheen yrittäjille tai yrityksen perustamista lähitulevaisuudessa suunnitteleville. Tilaisuudessa käydään läpi miten uusi yrittäjä voi avata pankkitilin yritykselle, millaista tukea ja neuvontaa pankit voivat tarjota ja millaisia tietoja pankit tarvitsevat, jotta yritystilin avaaminen ja käyttö onnistuvat. Tilaisuus järjestetään Zoom-ohjelmalla. Linkki […]
Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!