Liiketoiminnan kehittäminen

Date/time:
07.05.2019 09:00 - 17.05.2019 12:00
Location:
Ensi linja 1
00530

Mietitkö että oletko tehnyt oikeita ratkaisuja liiketoiminnassasi?
Polkeeko yrityksesi toiminta jotenkin paikallaan ja inspiraatiokin on hiukan hukassa…?

Nyt innostusta ja eväitä NewCo Helsingin uudesta koulutuksesta
– LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMINEN

Oletko juuri käynnistämässä liiketoimintaasi tai ollut jo vähän aikaa yrittäjänä? Liiketoiminnan kehittämisen koulutus on tarkoitettu juuri sinulle! Tule mukaan saamaan oppia, keinoja, innostusta, lisää ideoita ja verkostoitumaan toisten alkuvaiheessa olevien yrittäjien kanssa.

Koulutus auttaa sinua kehittämään liiketoimintaasi ja sen talouden hallintaa. Saat ideoita, kuinka teet yritystoiminnastasi asiakaskohderyhmiä kiinnostavamman sekä keinoja, kuinka hyödynnät erilaisia markkinoinnin välineitä. Miksi ja miten myynti tökkii ja kuinka voit tehostaa myyntityötäsi tuloksellisemmaksi.

Koulutus muodostuu neljästä tehokkaasta koulutustilaisuudesta, jotka pidetään aamupäivisin klo 9-12 (á 3 tuntia) ajalla 7.-17.5.2019.
(Ks. kurssin ohjelma ja aikataulu kuvana alla.)

Koulutuskertojen jälkeen sinulla on vielä mahdollisuus osallistua pienryhmäneuvontaan. Pienryhmässä sparrataan jokaisen osallistujan omaa liiketoimintaa sekä mitä korjaavia liikkeitä kannattaisi tehdä. Pienryhmiin mahtuu mukaan 6-8 henkilöä ja ryhmiä pidetään 2 kpl.

Kouluttajina toimivat kokeneet koulutusalan yrittäjät Tarja Pursiainen ja HT, KTM Juha Siikavuo, Activeworking Oy:sta.

Kurssin opetus on suomeksi ja koulutus on maksutonta NewCo Helsingin asiakkaille. Mukaan mahtuu max 25 osallistujaa, mutta vain sitovat ilmoittautumiset kiitos! (Jos et sitten jostain syystä pääsekään tulemaan, muistathan myös peruuttaa ilmoittautumisesi, että jonosta pääsee joku tilallesi.)

TERVETULOA koulutukseen!

Liiketoiminnan kehittäminen ohjelma kevät2019