Yrittäjästartti kevät 2018

Date/time:
22.05.2018 09:00 - 31.05.2018 12:00
Location:
Ensi Linja 1
00530

Onko sinulla liikeidea ja ajattelit perustaa yrityksesi Helsinkiin? Osallistuitko ehkä johdantokurssille ”Minustako yrittäjä?” ja haluat vielä syventää tietojasi yrittäjyydestä? Tai jos olet juuri rekisteröinyt yrityksesi mutta haluat vielä lisää varmuutta liiketoiminnan aloittamiseen?

Nyt alkaville yrittäjille tarjolla tehokas Yrittäjästartti-koulutus! Se sopii myös maahanmuuttajataustaisille. Kurssilla opetus on suomeksi. Yrittäjästartti on Helsingin kaupungin omaa työllistämiskoulutusta ja osallistujille maksutonta.

YRITTÄJÄSTARTTI


Sisältö
Koulutus auttaa sinua jäsentämään ja jalostamaan liikeideaasi vastaamaan paremmin markkinoilla olevaan kysyntään. Lisäksi sinut ohjataan myös tuotteistamiseen, oikeaan hinnoitteluun ja myyntiin. Yrittäjästartissa voit täydentää ja syventää yrittäjyyden osaamistasi, ja saat hyvän pohjan kannattavaan liiketoimintaan. 


Kouluttajat

Yrittäjästartin kouluttajina toimivat kokeneet Valmennustalo 360 Oy:n koulutusalan yrittäjät Tarja Pursiainen, Juha Siikavuo ja Juuso Markkanen.


Koska?
Kevään Yrittäjästartti on 22. – 31.5.2018, kuusi tehokasta aamupäivää 3 tuntia kerrallaan klo 9-12. Kurssi pidetään NewCo Helsingissä, os. Ensi linja 1. (Ks. tarkempi ohjelma ja aikataulu alla.)


Miten pääsee?
Yrittäjästarttiin et voi suoraan ilmoittautua, vaan hakea hakulomakkeella https://newcohelsinki.fi/fi/haku-yrittajastartti-koulutukseen/

Hakuaikaa on 11.5 klo 16 asti. Päätökset kurssivalinnasta ilmoitetaan viimeistään ke 16.5.

Valinnoissa ovat etusijalla Minustako yrittäjä? johdantokurssin käyneet!

Saat Yrittäjästartista myös osallistumistodistuksen ja tietysti rutkasti eväitä yrityksen perustamiseen ja liiketoiminnan pyörittämiseen!

Yrittäjästartti ohjelma kevät2018