NewCo Helsinki
on nyt
Business Helsinki

Olemme jatkossa osa Business Helsinkiä. NewCo Helsinki nimi poistuu käytöstä. Tarjoamme Business Helsinkinä laajan valikoiman yritys-, innovaatio-, matkailu- ja työllisyyspalveluita.

Yrityspalvelumme sisältävät mm. henkilökohtaista yrityksen perustamisen ja liiketoiminnan kehittämisen neuvontaa, valmennusta, koulutuksia, tapahtumia, mahdollisuuksia osallistua pilotointeihin ja kokeiluihin kaupungin innovaatioalustoilla sekä yrityshautomo- ja kiihdyttämötoimintaa. Palvelemme maksutta ja 7 eri kielellä.

Palvelumme

85% asiakkaistamme on kokenut palvelumme haastaneen liiketoiminnan ja kannattavuuden ajattelemisessa yli odotusten.

Kiinnostaako sinua kevytyrittäjyys tai yrityksen perustaminen ja yrittäjänä toimiminen? Tai ehkä mietinnässäsi on jo olemassa olevan yrityksen toiminnan kehittäminen? Onko sinulla kansainvälistä kasvua kaipaava startup?

Business Helsinki tarjoaa aloittaville ja enintään viisi vuotta toimineille yrityksille perustietoa, koulutuksia, tapahtumia ja henkilökohtaista valmennusta liiketoiminnan kehittämiseen. Lisäksi avustamme nousukiitoon lähteviä startupeja hankkimaan rahoitusta, yhteistyökumppaneita ja verkostoja kansainvälistymiseen. NewCo Accelerator tarjoaa pitkäaikaista tukea ja valmennusta alkuvaiheen startupeille. Asiantuntijatiimimme tarjoavat maksutonta neuvontaa ja valmennusta, usealla kielellä ja kaikille toimialoille. Tutustu palveluihimme, ota yhteyttä ja hanki eväät nousukiitoon.

Aloittavan yrityksen palvelut

Tarjoamme luottamuksellista yritysneuvontaa yrityksen perustamiseen ja yrittäjänä toimimiseen sekä koulutuksia yrittäjyyden tueksi.

Lue lisää

Liiketoiminnan kehitys

Autamme yritysneuvonnassa yrittäjiä liiketoiminnan kehittämisessä siihen saakka, kunnes yritykset täyttävät viisi vuotta.

Lue lisää

Startup- ja ekosysteemipalvelut

Autamme startupeja, sijoittajia, yrityksiä ja muita suomalaisia ja kansainvälisiä ekosysteemitoimijoita löytämään tarvitsemansa verkostot ja tiedot Helsingistä ja muualta.

Lue lisää

NewCo Accelerator

Tarjoamme pitkäaikaista tukea ja henkilökohtaista valmennusta varhaisen vaiheen startup-yrityksille kiihdyttämön kokeneen tiimin toimesta.

Lue lisää

Tapahtumat yrittäjille

Oletko kiinnostunut yrittämisestä, mutta et tiedä mistä aloittaa? Kenties haluaisit verkostoitua muihin yrittäjiin tai kehittää toimintaasi? Meillä on monipuolinen tarjonta erilaisia koulutuksia ja tapahtumia niin yrittäjyydestä haaveileville, yrittäjyytensä alkutaipaleella oleville kuin myös startupeille.  

Helsingin startup-ekosysteemi

Helsinki on nyt osa Dealroomin ylläpitämää yleiseurooppalaista startup-ekosysteemiverkostoa! Business Helsingin alullepanema uusi tietokanta kartoittaa 2 065 startupia, 84 riskipääomasijoittajaa, 51 000 startup-työpaikkaa ja 296 yritystä Helsingissä, sekä luettelee jokaisen rahoituskierroksen, yrityskaupan ja paljon muuta.

Oppaat ja aineistot

Olemme tuottaneet sinulle monipuolista tietoa yrittäjyydestä, joten voit itsenäisesti aloittaa tutustumisen aiheeseen ja palata myös uudestaan sen pariin. Lisäksi olemme keränneet tapahtumissamme esiintyneiltä asiantuntijoilta aineistoa, jotka voisivat mahdollisesti auttaa juuri sinut eteenpäin yrittäjyydessä.  

Uusimmat uutisemme

Tarinoita yrittäjyydestä

Niin monta tarinaa, kuin on yrittäjää. Olemme koonneet päivittyvän sarjan yrittäjyydestä kertovia kirjoituksia. Asiakkaanamme olleet yrittäjät kertovat kokemuksistaan ja taipaleestaan, miten ovat päässeet tähän pisteeseen. Kenties täällä tulee olemaan myös sinun yrittäjätarinasi?

Yhteistyökumppanit

Meillä on laaja verkosto yhteistyökumppaneita, joiden avulla voit entisestään kehittää yritystoimintaasi, tutustu myös heidän tarjoamiin palveluihin.