NewCo Helsinki
on nyt
Business Helsinki

Löydät palvelumme nyt hel.fi-sivuilta

Olemme jatkossa osa Business Helsinkiä. NewCo Helsinki nimi poistuu käytöstä. Tarjoamme Business Helsinkinä laajan valikoiman yritys-, innovaatio-, matkailu- ja työllisyyspalveluita.

Yrityspalvelumme sisältävät mm. henkilökohtaista yrityksen perustamisen ja liiketoiminnan kehittämisen neuvontaa, valmennusta, koulutuksia, tapahtumia, mahdollisuuksia osallistua pilotointeihin ja kokeiluihin kaupungin innovaatioalustoilla sekä yrityshautomo- ja kiihdyttämötoimintaa. Palvelemme maksutta ja 7 eri kielellä.

Aloittavan yrityksen palvelut

Tarjoamme luottamuksellista yritysneuvontaa yrityksen perustamiseen ja yrittäjänä toimimiseen sekä koulutuksia yrittäjyyden tueksi.

Lue lisää hel.fi-sivuilla

Liiketoiminnan kehitys

Autamme yritysneuvonnassa yrittäjiä liiketoiminnan kehittämisessä siihen saakka, kunnes yritykset täyttävät viisi vuotta.

Lue lisää hel.fi-sivuilla

Startup- ja ekosysteemipalvelut

Autamme startupeja, sijoittajia, yrityksiä ja muita suomalaisia ja kansainvälisiä ekosysteemitoimijoita löytämään tarvitsemansa verkostot ja tiedot Helsingistä ja muualta.

Lue lisää hel.fi-sivuilla

Business Helsinki Accelerator

Tarjoamme pitkäaikaista tukea ja henkilökohtaista valmennusta varhaisen vaiheen startup-yrityksille kiihdyttämön kokeneen tiimin toimesta.

Lue lisää hel.fi-sivuilla

Tapahtumat yrittäjille

Oletko kiinnostunut yrittämisestä, mutta et tiedä mistä aloittaa? Kenties haluaisit verkostoitua muihin yrittäjiin tai kehittää toimintaasi? Meillä on monipuolinen tarjonta erilaisia koulutuksia ja tapahtumia niin yrittäjyydestä haaveileville, yrittäjyytensä alkutaipaleella oleville kuin myös startupeille.  

Oppaat ja aineistot

Olemme tuottaneet sinulle monipuolista tietoa yrittäjyydestä, joten voit itsenäisesti aloittaa tutustumisen aiheeseen ja palata myös uudestaan sen pariin. Lisäksi olemme keränneet tapahtumissamme esiintyneiltä asiantuntijoilta aineistoa, jotka voisivat mahdollisesti auttaa juuri sinut eteenpäin yrittäjyydessä.