NewCo Helsinki neuvoo yrittäjiä koronatilanteessa

NewCo Helsingin yritys- ja startup-neuvonta toteutetaan toistaiseksi etäyhteydellä. Maanantaista 23.3. alkaen yritysneuvojat antavat neuvontaa myös toimiville yrittäjille koronatilanteesta selviämiseksi arkisin klo 9-11 ja 13-15 numerossa +358 (09) 310 36360. 

Samasta numerosta on mahdollista varata aika etäyhteydellä toteutettavaan yritysneuvontaan (45min) soittamalla arkisin klo 11-13. 

Muina aikoina yhteydenotot: yrityshelsinki@hel.fi tai startup@hel.fi.

NewCo Helsingin kevään tapahtumat siirretään myöhäisempään ajankohtaan. Selvitämme mahdollisuutta toteuttaa osa koulutuksista webinaareina. Tiedotamme tästä verkkosivuillamme ja some-kanavissa.

 

NewCo Helsingin yritysneuvojat listasivat hyödyllisiä linkkejä ja palveluja, joita on tarjolla yrittäjille koronatilanteen tueksi

Health Incubator Helsinki on avattu

Health Incubator Helsinki – ainutlaatuinen yrityshautomo vauhdittamaan uusien terveysalan startup-yritysten kasvua

Facebook

Miten löydät perille

HUOM! Toistaiseksi yritysneuvonta- ja startup-palvelumme toimivat etäneuvontana.

Toimipisteemme sijaitsee Kallion ytimessä. Rakennus sijaitsee Helsingin Kaupunginteatteria vastapäätä. Liikenneyhteydet Lähin metropysäkki luoksemme on Hakaniemi. Raitiovaunuilla 3 ja 9 pääset Kallion virastotalo-pysäkille, josta kävelyä n. 650m. Omalla autolla Asioidessasi meillä voit vapaasti pysäköidä takapihallemme asiakkaille varatuille paikoille. Huomioithan kuitenkin, että portti on auki ma-pe klo 8:30-16:00.