Helsinki Startup Day valloitti kaupungintalon

NewCo Helsinki järjesti Helsinki Startup Day:n 4. kesäkuuta 2019 Helsingin kaupungintalolla. Tapahtumassa vieraili noin 1000 ihmistä. Fokuksessa oli erityisesti peliteollisuus ja terveysalan startupit.

Matka-avustus helsinkiläisille kasvuyrityksille

Helsinkiläiset kasvuyritykset voivat hakea Helsingin kaupungilta matkatukea kansainvälistymisen tueksi. Matka-avustus kattaa 70 % toteutuneista matkakustannuksista ja avustuksen enimmäismäärä on 4000 euroa.

The Hub on palvelu, josta löydät startup-yrityksiä, talentteja, sijoittajia ja tapahtumia

Yritysluotsi on uusi suomalainen verkkopalvelu

Yritysluotsin avulla lisätään yritysten välistä yhteistyötä ja autetaan yrityksiä saamaan lisää liiketoimintaa. Yritysluotsissa yritykset etsivät mm. yhteistyökumppaneita, uusia jakelukanavia, asiakkaita ja alihankkijoita.

Tapahtumakalenteri

Facebook

Miten löydät perille

Toimipisteemme sijaitsee Kallion ytimessä. Rakennus sijaitsee Helsingin Kaupunginteatteria vastapäätä. Liikenneyhteydet Lähin metropysäkki luoksemme on Hakaniemi. Raitiovaunuilla 3 ja 9 pääset Kallion virastotalo-pysäkille, josta kävelyä n. 650m. Omalla autolla Asioidessasi meillä voit vapaasti pysäköidä takapihallemme asiakkaille varatuille paikoille. Huomioithan kuitenkin, että portti on auki ma-pe klo 8:30-16:00.