NewCo Helsingin vuosi 2019 lukuina

NewCo Helsinki palveli vuonna 2019 yli 3400 asiakasta yritysneuvonnassa kymmenellä kielellä. Uusia yrityksiä perustettiin avullamme yhteensä 1194 kappaletta. 

Vuoden suurin tapahtuma oli Helsinki Startup Day, jossa vieraili 750 osallistujaa. Kaikkiaan tapahtumia järjestettiin yli 180, joihin osallistui lähes 6300 osallistujaa.

Vastaa ja vaikuta!

Suomen Yrittäjien Kuntabarometrissa kunnat kisaavat yrittäjyysmyönteisyydestä.

Kuntabarometri-kysely kartoittaa joka toinen vuosi kuntien ja yrittäjien yhteistyötä sekä elinkeinopolitiikan tilaa valtakunnallisesti, alueellisesti ja kuntakohtaisesti.

Kysely on avoin vastauksille 16.2.-31.3.2020. Tulokset julkistetaan 19.5.2020 Kunnallisjohdon seminaarissa, Helsingissä.

City for Startups Challenge

City for Startups Challengen voittaja on valittu. Suuret kiitokset kaikille osallistujille!

Kaksipäiväisen innovaatiohaasteen toteuttivat yhteistyössä NewCo Helsinki ja Industryhack. Kilpailuun osallistui yhteensä kuusi tiimiä. Lue tarkemmin voittajasta ja palkinnosta. 

NewCo Helsinki ja Xedu jatkavat suosittuja viikkotapaamisia

Toimiiko yrityksesi koulutuksen parissa? Voit jälleen tavata NewCo Helsingin startup-yritysneuvoja Mia-Stiina Heikkalan tiistaisin Xedulla.  

Mia-Stiina auttaa koulutusalan yrityksiä kasvamaan ja tunnistamaan parhaat mahdollisuudet ja verkostot pääkaupunkiseudun startup-yhteisöissä ja koulutussektorilla.

Facebook

Miten löydät perille

Toimipisteemme sijaitsee Kallion ytimessä. Rakennus sijaitsee Helsingin Kaupunginteatteria vastapäätä. Liikenneyhteydet Lähin metropysäkki luoksemme on Hakaniemi. Raitiovaunuilla 3 ja 9 pääset Kallion virastotalo-pysäkille, josta kävelyä n. 650m. Omalla autolla Asioidessasi meillä voit vapaasti pysäköidä takapihallemme asiakkaille varatuille paikoille. Huomioithan kuitenkin, että portti on auki ma-pe klo 8:30-16:00.