Agens-blogikirjoitus, maaliskuu 2019

 

Sopimukset syntyvät helposti ja huippuedullisesti digitekniikalla – NewCon ja Agensin yhteistyössä voittajina ovat NewCon asiakkaat!

Agens Oy:n ja NewCon yhteistyön vasta-alkaneen yhteistyön tarkoituksena on tehdä sopimisesta NewCon asiakasyrittäjille entistä helpompaa ja nopeampaa. www.Agens.fi -osoitteesta löytyvällä alustalla räätälöit juristien rakentamilla sopimustyökaluilla itsellesi minuuteissa päteviä sopimuksia pikkurahalla.

Sopimukset kannattaa tehdä kunnolla, koska Agensin kokemuksen mukaan noin 80% yritysten välisten kaupankäynnin rahavirroista pohjautuu tehtyihin sopimuksiin ja asiakirjoihin. Tehoton sopimushallinta voi aiheuttaa jopa 9%:n kustannukset yhtiön liikevaihdosta.

Ottamalla käyttöön tällaisen digitaalisten sopimusten palvelun yrittäjän elämä helpottuu monella tapaa:
– Sopimukset syntyvät nopeammin, ovat laadukkaampia ja vastapuoli vakuuttuu ammattimaisuudestasi
– Sopimuksesi ei ole mallipohja, vaan juuri Sinun yrityksesi tarpeisiin räätälöity

– Sopimus on kattavampi, eli erilaiset erimielisyystilanteet ratkeavat helpommin ja ennustettavammin
– NewCon yhteistyökumppani Agensilta tarvittaessa Suomen kustannustehokkainta yritysjuridiikkaa ja sopimusräätälöinti tueksesi; vaikeatkin asiat helposti kuntoon!

Säästä aikaa ja rahaa, kasvata kannattavuutta ja hallitse riskit! Lisätietoja löydät osoitteesta: www.agens.fi

Alustalta löytyy liikejuridiikan sopimuksista ja asiakirjoista noin 100 keskeisen asiakirjan valikoima: Yritysten hallinnointi ja kehittäminen YrityskaupatTietosuojaKauppasopimukset-Kauppakirjat – Työn tekeminen- Tiedon suojaaminen-  Yksityishenkilöiden asiakirjat ja Yleissopimuksemme.

Agens tarjoaa myös tarvittaessa edulliset sopimusten ja asiakirjojen tarkastamiset ja riskianalyysit.

TUTUSTU JO TÄNÄÄN :

Agens Oy tarjoaa NewCon asiakkaille sopimuskaupan valikoiman puoleen hintaan alennuskoodilla: happynewcoyear2019. Koodi syötetään ennen asiakirjan maksuvaihetta Agensin verkkokaupassa. 

Kirjoittaneet: Seppo Parviainen (MBA, OTK, Agens Oy toimitusjohtaja ja Tuomas Huokuna (LLM, Agens Oy verkostoliiketoiminnan johtaja)