Kahvilan ja ravintolan liiketoiminnan kehittäminen

Päivä/aika:
09.01.2019
17:00 - 20:00
Sijainti:
Ensi linja 1
00530

Tehokas kolmen tunnin tiivis paketti ravitsemisalan yrittäjille liiketoiminnan kehittämiseen ja myynnin kasvattamiseen – ajankohtainen ja toivottu aihe monelle alan yrittäjälle juurikin tammikuussa! Tule tekemään omia oivalluksia kahvila- ja ravintola-alan huippukouluttajan luennosta.

Miten saat uusia asiakkaita ravintolaasi tai kahvilaasi
ja kassakoneen kilisemään?

Mistä aloittaa kehittäminen ja muutos?
Missä asioissa kannattaa säästää ja mitä kuluja ei tule karsia?
Miten pitää omasta jaksamisesta huolta ja motivoida henkilökuntaa?

AIHEET

  • lähtökohdat muutokselle
  • asiakaskokemus ja asiakaslähtöinen tuotteistaminen
  • kustannusrakenne ja kannattavuus
  • myynti ja markkinointi
  • yrittäjänä jaksaminen ja työyhteisö
  • toimitilat

Kouluttaja: Restonomi AMK, kahvila-ja ravintola-alan konsultti ja kouluttaja Malina Pursiainen, Malifood Oy, www.malifood.fi

Koulutus pidetään suomeksi.

Tämä perin arvokas koulutus tarjotaan NewCo Helsingin asiakkaille maksutta!
Mutta vain sitovat ilmoittautumiset, mukaan mahtuu 30 nopeinta! (Jos et sitten pääsekään tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi että seuraava jonosta pääsee tilallesi, kiitos!)

Mahd. materiaalit jaetaan jälkikäteen vain osallistuneille, muista siis kuitata läsnäololistalle nimesi.

Sydämellisesti tervetuloa kahvilan ja ravintolan liiketoiminnan kehittämisen koulutukseen!