Maksuvalmius ja kassavirta-työpaja 2.4.2019

Päivä/aika:
02.04.2019
09:00 - 12:00
Sijainti:
Ensi Linja 1
00530

Tehokas työpaja maksuvalmiuden varmistamisesta ja kassavirran ennustamisesta!

Maksuvalmiutta kannattaa seurata, jottei rahojen loppuminen tulisi yrittäjälle koskaan täytenä yllätyksenä, vaan siihen voitaisiin varautua. Laadukkaalla maksuvalmiuden ja kassavirran ennustamisella yrittäjä voi nukkua yönsä huomattavasti paljon paremmin!

Vaikka yrityksen toiminta on kannattavaa, sen maksuvalmius voi olla heikko. Mistä tämä johtuu? Siitä, että kannattavuutta ja maksuvalmiutta lasketaan ja seurataan eri tavalla. Pienissä yrityksissä maksuvalmiutta ei välttämättä ennusteta millään tavalla, koska tähän ei ole lakisääteistä velvoitetta.


Kaikkien yritysten pitäisi seurata omassa liiketoiminnassaan vähintään kolmea tärkeätä asiaa talouden näkökulmasta. Nämä ovat kannattavuus, maksuvalmius ja vakavaraisuus.


Otathan kannettavan tietokoneen mukaasi, niin pääset työpajassa harjoittelemaan kassavirtaennusteen tekemistä eli maksuvalmiuden ennustamista käytännössä. Työpajan yhtenä tavoitteena on, että jokainen osallistuja saisi itselleen alustavan kassavirtaennustepohjan.

Työpajan vetää Timo Toivanen, TT Valmennus Oy.

Tämänkin perin arvokkaan koulutuksen tarjoamme NewCo:n asiakkaille maksutta! Mutta vain sitovat ilmoittautumiset kiitos, ja työpajaan mahtuu mukaan 30 nopeinta.

Tervetuloa koulutukseen!

Näin toimit NewCon tapahtumissa