Maksuvalmius ja kassavirta

Päivä/aika:
19.04.2018
13:00 - 16:00
Sijainti:
Ensi Linja 1
00530

Uusimme suositun työpajan maksuvalmiuden varmistamisesta ja kassavirran ennustamisesta!

Maksuvalmiutta kannattaa seurata, jottei rahojen loppuminen tulisi yrittäjälle koskaan täytenä yllätyksenä, vaan siihen voitaisiin varautua. Laadukkaalla maksuvalmiuden ja kassavirran ennustamisella yrittäjä voi nukkua yönsä huomattavasti paljon paremmin!

Myös alkavalle yrittäjälle kassavirran ennustaminen on heti yrityksen suunnitteluvaiheessa ja siitä eteenpäin erittäin tärkeätä.

Vaikka yrityksen toiminta on kannattavaa, sen maksuvalmius voi olla heikko. Mistä tämä johtuu? Siitä, että kannattavuutta ja maksuvalmiutta lasketaan ja seurataan eri tavalla. Pienissä yrityksissä maksuvalmiutta ei välttämättä ennusteta millään tavalla, koska tähän ei ole lakisääteistä velvoitetta. 


Kaikkien yritysten pitäisi seurata omassa liiketoiminnassaan vähintään kolmea tärkeätä asiaa talouden näkökulmasta. Nämä ovat kannattavuus, maksuvalmius ja vakavaraisuus.


Otathan kannettavan tietokoneen mukaasi, niin pääset työpajassa harjoittelemaan kassavirtaennusteen tekemistä eli maksuvalmiuden ennustamista käytännössä. Työpajan yhtenä tavoitteena on, että jokainen osallistuja saisi itselleen alustavan kassavirtaennustepohjan.

Työpajan vetää Timo Toivanen, TT Valmennus Oy.

Timo on TT Valmennus Oy:n perustaja ja omistajayrittäjä. Timo on yritystalouden moniottelija, jonka intohimona on synnyttää kuulijoilleen talouden oivalluksia. Timo on kokenut yritysvalmentaja, joka on kouluttanut yli 1000 valmennustapahtumaa niin räätälöidyissä yritysvalmennuksissa kuin lukuisten suomalaisten koulutusorganisaatioiden valmennuksissa. Timon teesit talouden valmentajana ovat osaa asiasi, vuorovaikutus puree, intouta, rautalangoita ja oivalluta.

Tämänkin perin arvokkaan koulutuksen tarjoamme NewCo:n asiakkaille maksutta! Mutta sitovat ilmoittautumiset kiitos! Työpajaan mahtuu mukaan max 30.

Tervetuloa koulutukseen!