Mentoriklinikat yrittäjille

Päivä/aika:
13.11.2019
14:00 - 16:00
Sijainti:
Ensi linja 1
00530
Järjestäjä:
Yrityskummit Ry / NewCo Helsinki
Yhteystiedot:

Yrityskummit – mentorit auttavat Mentoriklinikalla!

Pääkaupunkiseudun Yrityskummit ry:n Yrityskummit mentoroivat Mentoriklinikalla. Mentoriklinikoiden tavoitteena on, että yrittäjällä on matala kynnys tulla tapaamaan kokeneita Yrityskummien mentoreita ja keskustelemaan yrityksen tilanteesta, tavoitteistaan ja mentorointitarpeesta.

Mentoriklinikalle ovat tervetulleita jo pitkään toimineet yrittäjät tai vasta yrittäjinä aloittelevat. Y-tunnus on suotavaa jo olla. Mentoriklinikalla mentorointi tapahtuu kahden kesken yrittäjän ja yrityskummin välillä. Aikaa on varattu 1 tunti / yrittäjä. Klo 14-15 on kaksi yrittäjää ja klo 15-16 on kaksi yrittäjää. Mentorointi tapahtuu kahdessa eri tilassa.

Mentoriklinikalle ilmoittautuminen

Mentoriklinikalle ilmoittaudutaan etukäteen tämän linkin kautta: Mentoriklinikat ilmoittautuminen

Tilaa on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Mentoriklinikat järjestetään NewCo Helsingin tiloissa. Ilmoittautuneille lähetetään kutsu, josta ilmenee tarkemmat tiedot Mentoriklinikasta.

 Ennen Mentoriklinikalle tuloa

Ilmoittautumisen jälkeen täytä mentorointilomake, jonka löydät www.yrityskummit.org -> Hae Yrityskummia -sivulta tästä linkistä.

Täytä lomake sivulla olevien ohjeiden mukaan ja valitse alueeksi Uusimaa / PääkaupunkiseutuKuvaus-kenttään kirjoita mentorointitarpeesi. Mainitse lisäksi, että olet ilmoittautunut Mentoriklinikalle. Lisätiedot-kenttään kopio 9 mentorointikysymystä ja kirjoita vastauksesi kysymysten alle. Pääsemme nopeasti vauhtiin, kun otat mentorointikysymykset vastauksineen mukaasi tulostettuna Mentoriklinikalle.

 Mentoriklinikan jälkeen

Mentoriklinikan jälkeen sinulla on mahdollisuus hakeutua varsinaiseen mentorointiin. Sovi jatkosta mentorin kanssa Mentoriklinikan lopussa. Tietoa mentoroinnista ja mentorointiprosessista löytyy osoitteesta http://www.yrityskummit.org/hae-yrityskummia/ 

Pääkaupunkiseudun Yrityskummit ry pidättää oikeuden peruuttaa Mentoriklinikoita tai muuttaa niiden aikatauluja.