Kokeile & Kohtaa

Löydä rohkeutesi yrittää uutta. Luo kannattavia kohtaamisia.

Toimintaympäristöt ja työmaailma muuttuvat ja luovat tarpeen uudelle osaamiselle ja ketteryydelle. Yrittäjä on oma pomonsa ja yritteliään osaajan on johdettava itseään arjessa luodessaan uutta tai luoviessaan muuttuvassa labyrintissa. Me kaikki tarvitsemme toisinaan sparrausta, ääneen ajattelua toisen kanssa, erilaista osaamista tai näkökulmaa. Joskus kohtaamisista syntyy uutta yrittäjyyttä, tiimejä tai verkostoja, toisinaan tunne siitä, että jotain avautui.

Kokeile & Kohtaa kutsuu sinut mukaan tapaamisiin ja työpajoihin. Löydä oma tiesi yrittää uutta ja luoda kannattavaa verkostoa.

1. TEEMAPIIRI – Tapaamisissa työstetään uusien näkökulmien kokeilua

Teemapiirissä lähdetään osallistujien omista kysymyksistä ja kokemuksista ja haetaan teemaan uusia näkökulmia hyödyntäen ryhmän monenlaista osaamista. Teemat vaihtelevat, yksi 6 henkilön piiri kokoontuu kolmesti yhden teeman ympärille.

2. ROIHU – Ideoita ja inspiraatiota

Käymme paikan päällä tutustumassa mielenkiintoisiin ideoihin, kokeiluihin ja ihmisiin. Miten uteliaisuudesta on syntynyt kokeiluja? Miten virheistä onkin syntynyt uutta? Mitä intohimo on opettanut?

3. YRITTÄJÄKAHVIT – Yrittäjille ja yrittäjyyttä pohtiville

Tullaan tutuiksi ja jutellaan arjen iloista ja suruista. Järjestämme perjaintaikahvit yhdessä Pienyrittäjän tuki –hankkeen kanssa.

4. YRITTÄJÄVERKKO – Toimivien ja alkavien yrittäjien kohtaamispaikka

Yrittäjäverkossa luodaan jokaiselle yrittäjällä tärkeitä verkostoja. Tilaisuuksissa on alustamassa huippupuhujia ja yrittäjyyden asiantuntijoita vastaamassa kysymyksiin.

5. TYÖPAJAT JA TAPAAMISET – Työkaluja omien vahvuuksien kehittämiseen

Verkosto järjestää tapahtumia ja työpajoja, joissa voit pureutua omiin vahvuuksiisi, tuotteistaa osaamistasi ja palveluitasi.