Koulutukset ja tapahtumat

Järjestämme maksutta aloittaville ja toimiville yrittäjille räätälöityjä koulutuksia esim. yritystalous-, myynti-, markkinointi- ja pienyrityksen lakiasioista. Lisäksi tarjoamme erilaisia verkostoitumistapahtumia kuten Yrittäjäverkko.

Ohessa ovat esittelyt pysyvistä, toistuvista koulutuksista ja tapahtumista.
Katso tapahtumakalenterista ajankohdat sekä tarkemmat tiedot yksittäisistä koulutuksista.

Yrittäjäverkko

Yrittäjäverkko on toimivien ja alkavien yrittäjien kohtaamispaikka, jossa luodaan yrittäjälle tärkeitä verkostoja. Teemat ovat vaihtuvia ja paikalla huippupuhujia. Lopuksi on ohjattua verkostoitumista ja vapaata keskustelua, käyntikortit mukaan! Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Uudenmaan TE-palvelujen ja Helsingin Yrittäjien kanssa.

”Erittäin hyödyllinen tapahtuma! Lämpimät suositteluni:)”
”Oli mahtavaa tavata ja verkostoitua muiden tuoreiden yrittäjien kanssa!”.

MyyntiMylly

Tule kehittämään myyntipuhettasi MyyntiMyllyssä! Toimiiko myyntisi? Saavutatko myyntitavoitteesi? MyyntiMylly on toimivien ja alkavien yrittäjien myyntipuheen harjoittelupaikka.

”Palautteen saaminen omasta puheesta oli tärkeää.”
”Ilman tällaista tilaisuutta ei kehity myyntipuheessaan.”

How to make a business plan -workshop

Tule workshoppiin kuulemaan, mitä hyvä liiketoimintasuunnitelma pitää sisällään. Tilaisuuden loppuosa on varattu sinun liiketoimintasuunnitelmasi tekemiseen yritysneuvojan opastuksella. Otathan oman tietokoneesi mukaan. Huomaathan, että tilaisuus pidetään englannin kielellä.

“Mielestäni aihe oli hyvä ja esitykset myös.”
“Hyvää työtä – kiitokset avusta!”