Helsingin startup-ekosysteemi

Helsingin startup-ekosysteemin tietokanta

Helsingin startup-ekosysteemi

Helsingin kaupunki on liittynyt kansainväliseen startup-ekosysteemipalveluun. Dealroom-palvelun tavoitteena on tuoda uudella tavalla yhteen muun muassa pääkaupunkiseudun startupit, sijoittajat, hautomot ja kiihdyttämöt, korkeakoulut ja yliopistot sekä sijoituskierrokset. Palvelun tuottaa hollantilainen startup-yritys Dealroom.co yhteistyössä Business Helsingin kanssa.

Dealroomin jatkuvasti päivittyvä tietokanta tarjoaa kattavan näkymän pääkaupunkiseudun startup-ekosysteemiin. Palvelussa on tällä hetkellä listattuna yli 2000 startup-yritystä ja muuta toimijaa. Uusimpia palvelussa listattuja rahoituskierroksia ovat tehneet muun muassa Solar Foods, Choicely, Supermetrics, Quuppa, Varjo, HMD Global, Swappie ja Wolt.

Datalla on voimaa ja Dealroom-näkyvyys voi auttaa startup-yrityksiä ja muita toimijoita monella tavalla luomaan kasvun edellytyksiä. Yritykset, joiden tietoja ei löydy Dealroomista ennestään, voivat halutessaan itse liittyä palveluun, joka on maksuton ja kaikkien vapaasti käytettävissä.

Tutustu Helsingin startup-ekosysteemin tietokantaan

Helsingin startup-ekosysteemin arvo kolminkertaistunut

Business Helsingin ja Dealroomin laaja raportti kertoo muun muassa Helsingin startup-ekosysteemin arvon kolminkertaistuneen vuodesta 2015, ja startup-yritysten yhteenlasketun arvon ylittävän 25 miljardia euroa.

Lue lisää ja lataa raportti Helsingin startup-ekosysteemistä