Ekosysteemipalvelut

Palvelut ekosysteemitoimijoille

It’s All About Dealflow!

Jokaista maailman toimijaa emme tunne mutta meillä on laaja-alaista toimintaa ja erittäin kattava kotimainen ja kansainvälinen verkosto aina Pohjoismaista Japaniin ja Euroopasta Yhdysvaltoihin. Kasvuyritystiimissä toimimme yhteistyössä keskeisten ekosysteemitoimijoiden kanssa Suomessa ja maailmalla.

Kasvuyritystiimimme

  • kuratoi ja tarjoaa neuvonantajia ja tuomareita erilaisiin startup-tapahtumiin, niin isoihin kuin pieniin.
  • etsii toimeksiannosta startupeja sijoittajille sekä merkittäviin startup-tapahtumiin.
  • järjestää verkostoitumistapahtumia, joissa paikalliset ja ulkomaiset vaikuttajat tapaavat ja luovat arvokkaita suhteita, niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla.
  • toimii yhteistyössä kansainvälisten ekosysteemitoimijoiden kanssa.
  • johtaa Health Incubator Helsingin toimintaa.

Järjestämme tapahtumia startupien ja ekosysteemin tueksi. Tapahtumissamme voit löytää tulevan liikekumppanisi ja luoda verkostoja. Katso tulevat tapahtumamme.

Tiimimme koostuu omistautuneista asiantuntijoista eri alueilta kuten peleistä, terveydestä, blockchain & XR:stä, tekoälystä, sekä ympäristö-, koulutus- ja rahoitusalojen teknologioista. Tutustu kasvuyritystiimiimme.

Tavoitat meidät myös sähköpostitse: startup@hel.fi.

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!