Luovien alojen sparrauspalvelu

Luovien alojen yrittäjille sparrausta liiketoiminnan kehittämiseen

Oletko luovien alojen yrittäjä ja tarvitset sparrausta liiketoimintasi kehittämiseen? Tarjoamme luovien alojen yrittäjälle maksuttoman palvelun ja huippuluokan asiantuntijan käyttöösi!

Huom! Tiedote: Palvelu on ollut todella kysytty ja valitettavasti uusia tapaamisaikoja ei ole tällä hetkellä saatavilla.

Mitä saat?

Palvelussa käydään läpi yrityksesi liikeidea, asiakaspotentiaali ja -ymmärrys, toiminnan nykytila, tavoitteet ja tarvittavat kehittämistoimenpiteet kuten esim. digitaalisten palveluiden hyödyntäminen liiketoiminnan saattamiseksi kannattavan kasvun polulle.

Palvelun kokonaiskesto on noin 90 minuuttia. Se sisältää valmentavan asiakastapaamisen (etänä tai kasvokkain) luovien alojen liiketoimintaa ja toimintaympäristöä tuntevan asiantuntijan kanssa sekä kehittämismuistion tapaamisesta.

Kenelle soveltuu?

Luovien alojen yrittäjät, jotka tarvitsevat asiantuntijan apua liiketoiminnan kehittämiseen.

Palvelulupaus:

Saat täsmäapua kokeneelta asiantuntijalta kannattavan liiketoiminnan rakentamiseen ja kehittämiseen. Sinulle jää palvelusta käteen konkreettinen kehittämismuistio. Tarvittaessa saat myös palveluohjauksia eteenpäin kumppaneillemme.

Palvelukielet: suomi/englanti

Ilmoittautuminen: Ota yhteyttä NewCo Helsingin asiakaspalveluun puh. 09-310 36360 tai sähköpostilla yrityshelsinki@hel.fi

Varaa paikkasi pian! Palvelu tarjolla rajoitetun ajan.

Luovien alojen asiantuntija-sparraaja:

Helena Pekkarinen
https://fi.linkedin.com/in/helenapekkarinen

Palvelun tuottaa Helsingin Uusyrityskeskus.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!