Luovien alojen sparrauspalvelu

Luovien alojen yrittäjille sparrausta liiketoiminnan kehittämiseen

Oletko luovien alojen toimiva yrittäjä ja tarvitset sparrausta liiketoimintasi kehittämiseen? Tarjoamme luovien alojen yrittäjälle maksuttoman palvelun ja huippuluokan asiantuntijan käyttöösi!

Huom! Tiedote: Palvelu on ollut todella kysytty ja valitettavasti uusia tapaamisaikoja ei ole tällä hetkellä saatavilla.

Mitä saat?

Palvelussa käydään läpi yrityksesi liikeidea, asiakaspotentiaali ja -ymmärrys, toiminnan nykytila, tavoitteet ja tarvittavat kehittämistoimenpiteet kuten esim. digitaalisten palveluiden hyödyntäminen liiketoiminnan saattamiseksi kannattavan kasvun polulle.

Palvelun kokonaiskesto on noin 90 minuuttia. Se sisältää valmentavan asiakastapaamisen etänä luovien alojen liiketoimintaa ja toimintaympäristöä tuntevan asiantuntijan kanssa sekä kehittämismuistion tapaamisesta.

Kenelle soveltuu?

Luovien alojen yrittäjät, jotka tarvitsevat asiantuntijan apua liiketoiminnan kehittämiseen.

Palvelulupaus:

Saat täsmäapua kokeneelta asiantuntijalta kannattavan liiketoiminnan rakentamiseen ja kehittämiseen. Sinulle jää palvelusta käteen konkreettinen kehittämismuistio. Tarvittaessa saat myös palveluohjauksia eteenpäin kumppaneillemme.

Palvelukielet: suomi/englanti

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomake on suljettu.