NewCo Accelerator

Mikä on NewCo Accelerator?

 

NewCo Accelerator täyttää laajalti tunnustetun aukon paikallisessa startup-ekosysteemissä tarjoamalla pitkäaikaista tukea ja omistautunutta henkilökohtaista valmennusta varhaisen vaiheen startup-yrityksille kiihdyttämön kokeneen tiimin toimesta.

Henkilökohtaisen valmennuksen ohella kiihdytys- ja hautomopalvelu tuo startupit yhteen oppimaan ja verkostoitumaan. Lisäksi se antaa pääsyn laajaan verkostoomme Suomessa ja maailmalla. Palvelun ohjelmassa on kyse ennen kaikkea rahoituksesta, tiimin rakentamisesta ja kasvusta.

Miksi liittyä?

Tarjoamme sinulle:

  • Yksilöllisesti räätälöidyn pitkäaikaisen yritysvalmennuspalvelun ja pääsyn kattaviin ekosysteemipalveluihin
  • Henkilökohtaisen yritysvalmentajan ja pääsyn neuvontaverkostoomme
  • Johdatuksen varhaisen vaiheen rahoitusmahdollisuuksiin ja pääsyn monenlaisiin testiympäristöihin Helsingissä
  • Työpajoja, koulutuksia ja kasvutapahtumia
  • Arvokkaita mahdollisuuksia verkostoitua sijoittajien, alan asiantuntijoiden, innovatiivisten yrittäjien ja neuvonantajien kanssa

Kuka voi liittyä?

Kiihdyttämö on suunnattu pääkaupunkiseudun startupeille, jotka tähtäävät kansainväliseen kasvuun. Lisäksi ohjelmaan otetaan mukaan tiimejä, jotka haluavat tulevaisuudessa sijoittua pääkaupunkiseudulle. Tämä koskee niin kotimaisia ​​kuin ulkomaisia ​​startup-yrityksiä.

Keskitymme tiimeihin, jotka ovat ohittaneet tuotteen tai palvelun ideointivaiheen ja työskentelevät validoinnin ja/tai markkinoille pääsyn parissa. Älä kuitenkaan epäröi ottaa meihin yhteyttä, vaikka sinusta tuntuisi, ettet vielä ole tässä vaiheessa. NewCo Accelerator yhdessä laajan verkostonsa kanssa tarjoaa yritysneuvontapalveluita eri kehitysvaiheessa oleville startupeille.

Keskustellaan!

Kiihdyttämö toimii keskeytyksettömästi ilman hakuaikoja. Tiimit voivat hakea ja päästä palveluiden ja ohjelman pariin milloin tahansa. Voit liittyä mukaan palveluun varaamalla ajan etäkokoukseen tiimimme Calendly:ssä (katso alempana) tai lähettämällä sähköpostia, jossa kerrot yhteystietosi ja lyhyen esittelyn siitä, missä vaiheessa olet ja mitä toivot ohjelmasta, osoitteeseen startup@hel.fi.

Voit myös olla suoraan yhteydessä tiimiimme kertoaksesi tarpeistasi ja saadaksesi lisätietoa palveluistamme.

NewCo Accelerator -tiimi

Kuinka saavun paikalle?

Koronavirustilanteen vuoksi suosimme etätapaamisia. Voit varata ajan Google Hangout -etäkokoukseen tiimimme Calendly:ssä. Olemme fyysisesti NewCo Helsingin toimistossa osoitteessa Malminkatu 16 A, 3. kerros, Helsinki. Vierailuaikoja ei ole, ja kaikki henkilökohtaiset tapaamiset on aina sovittava etukäteen.

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!