Palvelualojen sparrauspalvelu

Palvelualoilla toimiville yrittäjille sparrausta liiketoiminnan kehittämiseen

Oletko palvelualojen toimiva yrittäjä ja tarvitset sparrausta liiketoimintasi kehittämiseen? Tarjoamme sinulle maksuttoman palvelun ja huippuluokan asiantuntijan käyttöösi!

Huom! Tiedote: Palvelu on ollut todella kysytty ja valitettavasti uusia tapaamisaikoja ei ole tällä hetkellä saatavilla.

Mitä saat?

Sparrauksessa käydään läpi yrityksesi toiminnan nykytila ja liikeidea, asiakaspotentiaali ja -ymmärrys, tavoitteet ja tarvittavat kehittämistoimenpiteet kuten esim. digitaalisten palveluiden hyödyntäminen liiketoiminnan saattamiseksi kannattavan kasvun polulle.

Sparraustapaaminen palvelualojen liiketoimintaa ja toimintaympäristöä tuntevan asiantuntijan kanssa kestää noin 90 minuuttia. Tapaamisen jälkeen saat asiantuntijan laatiman kehittämismuistion tapaamisesta.

Kenelle soveltuu?

Palvelualojen yrittäjät, jotka tarvitsevat asiantuntijan apua liiketoiminnan kehittämiseen.

Palvelulupaus:

Saat täsmäapua kokeneelta asiantuntijalta kannattavan liiketoiminnan rakentamiseen ja kehittämiseen. Sinulle jää palvelusta käteen konkreettinen kehittämismuistio. Tarvittaessa saat myös palveluohjauksia eteenpäin kumppaneillemme.

Palvelukielet: suomi/englanti

Palvelun tuottajat ovat Helsingin Uusyrityskeskus ry:n yhteistyökumppaneita.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomake on suljettu. 

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!