Soft landing

Soft landing -palvelut tukevat ulkomaisten startup-yritysten saapumista Helsinkiin


Helsinki on maailmaa valloittavien innovaatioiden keskus.
Kaupungissa on merkittävä joukko digitaalisia ja teknisiä kykyjä. Paikallinen ruohonjuuritason yhteisö on vieraanvarainen, palvelee ja tukee yrittäjähenkisyyttä. Business Helsinki yhdessä kumppaneidensa kanssa tarjoaa Soft landing -palveluja, jotka on suunniteltu auttamaan sinua tutkimaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja laajentamaan liiketoimintaasi Euroopassa.

Onko sinulla startup-yritys ja olet halukas saapumaan Helsinkiin? Lue lisää Soft landing -palvelusta englanniksi täältä tai ota yhteyttä startup@hel.fi.

Teemu SeppäläTeemu Seppälä on kokenut kansainvälisen liiketoiminnan neuvonantaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus yli 40 maasta. Hän on työskennellyt eri toimialojen yritysten kanssa ja auttanut etenkin alkuvaiheen kasvuun tähtääviä startupeja kehittämällä niiden liiketoimintaa ja järjestämällä rahoitusta (toimimalla myös itse rahoituspäällikkön tehtävissä). Teemulla on VTM:n tutkinto Helsingin yliopistosta. Paluumuuttajana Teemu tietää omakohtaisten kokemustensa kautta, minkälaista tukea uuteen maahan muuttavat tarvitsevat. Teemun sähköpostiosoite on teemu.seppala@hel.fi.

Gian Luca CiolettiGian Luca Cioletti on kokenut neuvonantaja ulkomaisille startup-yrityksille. Hänellä on 25 vuoden kansainvälinen kokemus ylimmän johdon tehtävistä eri yrityksissä. Hänellä on asiantuntemusta myynnin ja markkinoinnin johtamisesta sekä liiketoiminnan kehittämisestä. Gian-Lucalla on insinöörin ja kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen kandidaatin tutkinto. Viimeiset 5 vuotta hän toiminut startup-mentorina ja valmentajana Business Helsingissä. Gian Lucan sähköpostiosoite on gianluca.cioletti@hel.fi.