Soft landing

Soft landing -palvelut tukevat ulkomaisten startup-yritysten saapumista Helsinkiin


Helsinki on maailmaa valloittavien innovaatioiden keskus.
Kaupungissa on merkittävä joukko digitaalisia ja teknisiä kykyjä. Paikallinen ruohonjuuritason yhteisö on vieraanvarainen, palvelee ja tukee yrittäjähenkisyyttä. NewCo Helsinki yhdessä kumppaneidensa kanssa tarjoaa Soft landing -palveluja, jotka on suunniteltu auttamaan sinua tutkimaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja laajentamaan liiketoimintaasi Euroopassa.

Onko sinulla startup-yritys ja olet halukas saapumaan Helsinkiin? Lue lisää Soft landing -palvelusta englanniksi täältä tai ota yhteyttä startup@hel.fi.

Teemu SeppäläTeemu Seppälä on kokenut kansainvälisen liiketoiminnan neuvonantaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus yli 40 maasta. Hän on työskennellyt eri toimialojen yritysten kanssa ja auttanut etenkin alkuvaiheen kasvuun tähtääviä startupeja kehittämällä niiden liiketoimintaa ja järjestämällä rahoitusta (toimimalla myös itse rahoituspäällikkön tehtävissä). Teemulla on VTM:n tutkinto Helsingin yliopistosta. Paluumuuttajana Teemu tietää omakohtaisten kokemustensa kautta, minkälaista tukea uuteen maahan muuttavat tarvitsevat. Teemun sähköpostiosoite on teemu.seppala@hel.fi.

Gian Luca CiolettiGian Luca Cioletti on kokenut neuvonantaja ulkomaisille startup-yrityksille. Hänellä on 25 vuoden kansainvälinen kokemus ylimmän johdon tehtävistä eri yrityksissä. Hänellä on asiantuntemusta myynnin ja markkinoinnin johtamisesta sekä liiketoiminnan kehittämisestä. Gian-Lucalla on insinöörin ja kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen kandidaatin tutkinto. Viimeiset 5 vuotta hän toiminut startup-mentorina ja valmentajana NewCo Helsingissä. Gian Lucan sähköpostiosoite on gianluca.cioletti@hel.fi.

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!