Yritysneuvonta

Yritysneuvonta

Kun olet lukenut Perustamisoppaan alkavalle yrittäjälle, ja osallistunut Yritysinfoon ja LTS-koulutukseen TAI sinulla on kysymyksiä koskien uutta liikeideaa, tai jo toiminnassa olevan yrityksen kehittämistä, olet tervetullut henkilökohtaiseen yritysneuvontaan.

Onpa suunnitelmissasi sitten kevytyrittäjyys, toiminimi, osakeyhtiö tai muu yritysmuoto, yritysneuvonta on sinua varten. Yritysneuvojillamme on pitkä käytännön kokemus yritysmaailmasta eri toimialoilta, sekä yritysneuvonnasta. Neuvontakielinä on suomen lisäksi englanti, ruotsi, viro, venäjä ja arabia.

Varaa aika yritysneuvontaan

Puhelinneuvonta 20 min, ilman ajanvarausta maanantaisin klo 13-15 

  • Neuvonnassa käsitellään yrittäjyyteen liittyvää tarkemmin määriteltyä 2-3 kysymystä, maksimiaika on 20 minuuttia. Soita maanantaisin klo 13-15 numeroon +358 9 3103 6360. Puhelinneuvonnassa ei valitettavasti voi varata aikaa pidempään yritysneuvontaan.


Jos olet jo aloittanut liiketoimintasuunnitelmasi tekemistä ja haluaisit keskustella siitä, lähetä liiketoimintasuunnitelmasi meille
 ja varaa aika yritysneuvontaan.

Jos haluat lähettää liiketoimintasuunnitelmasi luottamuksellisesti turvasähköpostilla, laita siitä pyyntö osoitteeseen yrityshelsinki@hel.fi. Laita liiketoimintasuunnitelmasi vastausviestin liitteeksi, niin saamme sen suojattuna. Yhteys on suojattu TLS-salauksella, viesti pitää avata ja siihen vastata 30 vrk sisällä.

  • Neuvoja tutustuu liiketoimintasuunnitelmaasi etukäteen ja käy sitten kanssasi läpi kaikki osa-alueet suunnitelmastasi. Hän haastaa sekä neuvoo sinua, miten voisit kehittää, parantaa tai kenties muuttaa sitä.
  • Mahdollisten muutosten jälkeen sinulla on työkalu itsellesi, miten edetä kohti yrittäjyyttä ja käynnistää oma yritystoimintasi.
  • Muista että hyvä liiketoimintasuunnitelma laskelmineen on edellytys rahoituksen saamiseksi.

Varaa aika yritysneuvontaan