Yritysneuvonta

Yritysneuvonta

Huom! NewCo Helsingin yritysneuvonta toteutetaan toistaiseksi etäyhteydellä.

Kun olet lukenut Perustamisoppaan alkavalle yrittäjälle, ja osallistunut Yritysinfoon ja LTS-koulutukseen TAI sinulla on kysymyksiä koskien uutta liikeideaa, tai jo toiminnassa olevan yrityksen kehittämistä, olet tervetullut henkilökohtaiseen yritysneuvontaan.

Onpa suunnitelmissasi sitten kevytyrittäjyys, toiminimi, osakeyhtiö tai muu yritysmuoto, yritysneuvonta on sinua varten. Yritysneuvojillamme on pitkä käytännön kokemus yritysmaailmasta eri toimialoilta, sekä yritysneuvonnasta. Neuvontakielinä on suomen lisäksi englanti, ruotsi, viro, venäjä ja arabia.

Varaa aika yritysneuvontaan

Puhelinneuvonta 20 min, ilman ajanvarausta maanantaisin klo 13-15 

  • Neuvonnassa käsitellään yrittäjyyteen liittyvää tarkemmin määriteltyä 2-3 kysymystä, maksimiaika on 20 minuuttia. Soita maanantaisin klo 13-15 numeroon +358 9 3103 6360. Puhelinneuvonnassa ei valitettavasti voi varata aikaa pidempään yritysneuvontaan. Jos et tavoittanut meitä, voit halutessasi jättää soittopyynnön, johon vastaamme maanantaisin.


Jos olet jo aloittanut liiketoimintasuunnitelmasi tekemistä ja haluaisit keskustella siitä, lähetä liiketoimintasuunnitelmasi meille
 ja varaa aika yritysneuvontaan.

Jos haluat lähettää liiketoimintasuunnitelmasi luottamuksellisesti turvasähköpostilla, laita siitä pyyntö osoitteeseen yrityshelsinki@hel.fi. Laita liiketoimintasuunnitelmasi vastausviestin liitteeksi, niin saamme sen suojattuna. Yhteys on suojattu TLS-salauksella, viesti pitää avata ja siihen vastata 30 vrk sisällä.

  • Neuvoja tutustuu liiketoimintasuunnitelmaasi etukäteen ja käy sitten kanssasi läpi kaikki osa-alueet suunnitelmastasi. Hän haastaa sekä neuvoo sinua, miten voisit kehittää, parantaa tai kenties muuttaa sitä.
  • Mahdollisten muutosten jälkeen sinulla on työkalu itsellesi, miten edetä kohti yrittäjyyttä ja käynnistää oma yritystoimintasi.
  • Muista että hyvä liiketoimintasuunnitelma laskelmineen on edellytys rahoituksen saamiseksi.

Varaa aika yritysneuvontaan

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!