Partnerit

Start North
Start North

Start North is a three-month educational summer camp providing you with skills to create meaningful innovations and global impact. The camp consists of a great variety of summer programs and social events in the Helsinki area. With the Start North online platform, you will easily find your favorite programs and activities that match your needs best.

Health Capital Helsinki
Health Capital Helsinki

Health Capital Helsinki on life science- ja terveysteknologia-alan keskittymä, jonka päämääränä on tehdä pääkaupunkiseutu ja Suomi tunnetuksi ja Pohjoismaiden parhaaksi paikaksi tehdä tutkimusta, kehitystä ja liiketoimintaa. Keskittymän vahvuusalueita ovat erityisesti neuro, syöpä, digitaalinen terveys, tulevaisuuden sairaala, ruoka sekä kestävä kehitys & biodiversiteetti.

xEdu
xEdu
AYT – Ammatinharjoittajien ja yrittäjien työttömyyskassa
AYT – Ammatinharjoittajien ja yrittäjien työttömyyskassa

AYT on Suomen yrittäjille tarkoitettu itsenäinen työttömyyskassa. Perustehtävämme on työttömyyspäivärahan maksaminen työttömille jäsenillemme. Päivärahanmaksun ohella osallistumme aktiivisesti yrittäjäturvan kehittämiseen ja tiedotamme yrittäjän työttömyysturvasta.  AYT on myös mukana yritystoimintaa harkitsevien ja toimintaa aloittelevien yrittäjien koulutuksissa.

Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa
Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa

Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa (SYT) on suomalaisten yrittäjien vuonna 1995 perustama itsenäinen työttömyyskassa. Kassan tavoitteena on yrittäjien elämänlaadun ja turvallisuuden lisääminen työttömyysvakuutuksen avulla

Galimatias Concept Oy Ab
Galimatias Concept Oy Ab

Galimatias Concept Oy Ab on kieli- ja kansainvälistymisvalmennuksia tarjoava yritys. Galimatias kouluttaa yrityksiä sekä julkishallintoa eri kielien ja kulttuurien saralla: englanti, ruotsi, saksa, venäjä, ranska, kiina, japani, espanja, italia, jne.
Koulutuksemme ovat työelämälähtöisiä ja räätälöityjä, kullekin organisaatiolle erikseen suunniteltuja. Monimuotokoulutuksessa hyödynnämme verkkopohjaista OnEdu-oppimisympäristöä.

Edupoli
Edupoli

Edupoli on useaan alaan erikoistunut aikuisten oppimiskeskus, jossa voit hioa osaamistasi tai suorittaa sen puuttuvan tutkinnon. Tarjoamme joustavia ja käytännönläheisiä koulutuksia ja tutkintoja yli kahdellakymmenellä alalla, muun muassa tekniikan, liiketoiminnan ja palvelun aloilla. Yrityksille ja yhteisöille räätälöimme koulutuspalvelut kehitystarpeiden mukaisesti.

Markkinointi-instituutti
Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti on liike-elämän monipuolinen kouluttaja, joka kouluttaa yksilöitä ja yrityksiä ja kehittää näin sekä suomalaisten että kansainvälisten organisaatioiden työn tekemistä. Valtakunnallisena erikoisoppilaitoksena sillä on kiinteät kontaktit Opetushallitukseen. Näin seurataan suomalaisen koulutuksen kehitystrendejä. Jäsenyys ja yhteistyö kansainvälisessä etäopetusjärjestössä vauhdittaa alan menetelmien uudistamista.

Rastor Oy
Rastor Oy

Rastor Oy on valtakunnallinen erikoisoppilaitos, joka järjestää aikuisten ammatillista lisäkoulutusta.
Rastor toimii koko Suomen alueella; omat toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Kattava yli 300 asiantuntijan muodostama verkostomme varmistaa laadukkaan, työelämälähtöisen ja ammattitaitoisen koulutuksen.

Suomen Yrityskehitys Oy
Suomen Yrityskehitys Oy

Suomen Yrityskehitys Oy on vuonna 2005 perustettu, erityisesti alku- ja kasvuvaiheen yritysten kehittämiseen erikoistunut palveluyritys.
Yrityskehitys on kansainvälisesti toimiva yritysten kehittämisen asiantuntija. Kasvatamme yrityksesi arvoa esimerkiksi luomalla kannattavaa kasvua, tukemalla kansainvälistymisponnisteluissa, alentamalla kuluja tai avustamalla rahoitus- ja yritysjärjestelyissä.

Seppo Laine Oy
Seppo Laine Oy

Olemme tehokas suomalainen patenttitoimisto. Kuuntelemme asiakkaittemme toiveita ja panostamme neuvontaan.
Voimme tarjota sinulle globaalien immateriaalioikeuspalvelujen koko skaalan. Asiantuntijamme asioivat suoraan Suomen, Euroopan ja USA:n patentti- ja tavaramerkkiviraston kanssa ja muissa maissa toimimme yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Vuotekno Oy
Vuotekno Oy

Vuokraamme toimitilat, teollisuustilat, varastotilat ja toimistotilat. Vuotekno Oy on toimitilakiinteistöjen vuokraukseen ja manageeraukseen erikoistunut asiantuntijayritys.

KontaktiVerkko
KontaktiVerkko

KontaktiVerkon tehtävänä on tukea yritysten myynnin johtoa kädestä pitäen sekä etsiä verkostosta oikeat kumppanit ja asiantuntijat yrityksen koko liiketoiminnan kehittämiseen. KontaktiVerkon asiantuntijat toimivat käytännönläheisesti ja puhuvat selkokieltä.

Rima Oy
Rima Oy

Me annamme apumme mikro- ja pienyrittäjän markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen, sekä opastamme aloittavia ja uudistuvia yrityksiä markkinointiviestinnän saloihin. Palvelupolkumme alkaa brändinrakennuksesta, jatkuu käytännön toteutustöihin halutuissa medioissa, unohtamatta toimenpiteiden tehokkuuden seurantaa.

Unikuva
Unikuva

Unikuva on Markkinointiviestinnän suunnitteluun, tuotantoon ja kuvauspalveluihin erikoistunut yritys. Unikuva toimii pääkaupunkiseudun ja Itä-Uudenmaan alueella.

Asianajotoimisto Nordiclaw Oy Ab
Asianajotoimisto Nordiclaw Oy Ab

Nordic Law on kotimaiseen ja kansainväliseen liikejuridiikkaan erikoistunut dynaaminen lakiasiaintoimisto.
Olemme dynaaminen ja luotettava kumppani niin yrityksen päivittäisissä asioissa, riidanratkaisussa kuin muillakin liikejuridiikan erikoisaloilla.
Tarjoamme yritysasiakkaillemme kattavat, laadukkaat ja kustannustehokkaat yritysjuridiikan palvelut.
Toimimme laajasti kaikilla liikejuridiikan osa-alueilla.

Asianajotoimisto Justitum
Asianajotoimisto Justitum

Palvelemme sekä yksityisiä henkilöitä että yrityksiä.
Asianajotoimisto tarjoaa kaikki tarvittavat oikeudelliset ja muut asianajopalvelut sekä avustaa asiakkaita eri neuvottelutilanteissa.
Toimintamme lähtökohtana on ehdoton luottamuksellisuus ja asiakaslähtöinen, ystävällinen palvelu. Vankka asiantuntemuksemme takaa asiakkaan tyytyväisyyden.

Legistum Oy
Legistum Oy

Olemme liikejuridiikkaan keskittynyt asianajotoimisto. Tuemme asiakasyritystemme liiketoimintaa niiden elinkaarien kaikissa vaiheissa. Pitkäjännitteiseen yrityksen kehittämiseen tarvitaan osaavia ja luotettavia kumppaneita. Autamme asiakkaitamme turvaamaan liiketoimintaansa, ennakoimaan riskejä ja rakentamaan tulevaisuutensa varmalle pohjalle.

Advise Asianajotoimisto Olli Pohjakallio Oy
Advise Asianajotoimisto Olli Pohjakallio Oy

Yrityksen oikeudellisen avun tarve alkaa usein jo yritystä perustettaessa. Yrityksen omistajien ja henkilöstön oikeudet ja velvollisuudet on hyvä täsmentää sopimuksin ja vakuutuksin, jotka turvaavat osapuolia ja auttavat selviämään mahdollisista ongelmatilanteista.

Lakiasiaintoimisto Turunen & Ignatius
Lakiasiaintoimisto Turunen & Ignatius

Palvelemme yritys- ja yrittäjäasiakkaita kaikissa liiketoimintaan liittyvissä oikeudellisissa toimeksiannoissa, sekä yksityishenkilöitä rikos-, perhe- ja jäämistöoikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa.

Isolta Oy
Isolta Oy

Tarjoamme yrittäjille ilmaisen, selainpohjaisen Arkhimedes laskutusohjelman.
Sillä jokainen yrittäjä voi tehdä vähäisetkin määrät laskuja vaivattomasti missä ja milloin vain. Ilmaisessa Arkhimedeksessa on valmiit, selkeät laskupohjat, laskuluettelo, asiakas- ja tuoterekisteri, kirjanpitoraportointi, sekä mahdollisuus lähettää sähköisiä laskuja ja tehdä tarjouksia.

Zervant Oy
Zervant Oy

Zervant on helppokäyttöinen ja kohtuuhintainen ratkaisu pienen yrityksen laskutukseen. Ohjelmalla voi tehdä myös tuntikirjauksen ja kirjanpidon helposti.

Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen
Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Ilmarinen on työeläkevakuutusyhtiö. Tehtävämme on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja autamme asiakkaitamme menestymään. Yli 70 000 yrittäjää on uskonut vakuutuksensa hoitoomme. Yhteensä palvelemme yli miljoonaa suomalaista. Tule meille, saat uutena yrittäjänä 22% alennuksen eläkevakuutuksestasi!

LähiTapiola
LähiTapiola

Palvelemme alueemme yrityksiä ja yrittäjiä kaikissa vakuuttamiseen sekä säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvissä kysymyksissä.
Paikallisena yrityksenä olemme vahvasti mukana pääkaupunkiseudun kehittämisessä mm. hyödyntämällä paikallista kumppaniverkostoa.

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö VARMA
Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö VARMA

Varma on suomalaisen työn eläkevakuuttaja. Huolehdimme yksityisen sektorin työntekijöiden ja yrittäjien eläketurvasta. Asiakkaanamme on noin 850 000 työntekijää, yrittäjää ja eläkkeensaajaa yli 60 000 työpaikasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari

Helsingin seudun kauppakamarin missiona on Helsingin metropolialueen elinkeinoelämän kilpailukyvyn vahvistaminen. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä olet osa pohjoismaiden suurimman kauppakamarin yritysverkostoa. Kauppakamarin monipuoliset jäsenpalvelut tukevat yrityksesi arkea.

Helsingin Yrittäjät ry
Helsingin Yrittäjät ry

Helsingin Yrittäjät ry on jo 76 vuotta vaikuttanut kaikkien helsinkiläisten yrittäjien puolesta.  Jäsenistöömme kuuluu yli 6000 yritystä yhdeksän paikallisyhdistyksemme kautta.  Olemme keskusjärjestömme Suomen Yrittäjät ry:n aluejärjestö, ja ainoa 20 aluejärjestöstä, joka toimii yhden kaupungin alueella – tämän pääkaupunkimme ansaitseekin.

NordConsult Oy
NordConsult Oy

Olemme jo vuodesta 1992 lähtien auttaneet menestyksekkäästi yrityksiä ja muita toimijoita rajanylittävän yhteistyön käynnistämisessä ja kehittämisessä Venäjän, Ruotsin ja Norjan suuntiin. Palvelemme kokonaisvaltaisesti – palveluihimme kuuluvat konsultoinnin lisäksi myös tilitoimisto-, toimisto- ja sijaispalvelut pk-yrityksille. Tiimimme on kielitaitoista ja palvelemme asiakkaitamme useilla kielillä (suomi, ruotsi, englanti, venäjä ja arabia).

Acc Orlando Oy
Acc Orlando Oy

Tarjoamme kokonaisvaltaista taloushallinnon palvelua kaikenkokoisille yrityksille.
Toteutamme palvelut joustavasti ja laadukkaasti. Solmimme pitkäaikaisia ja luottamukseen perustuvia kumppanuussuhteita. Olemme tukenasi yrityksesi ensiaskeleistasi alkaen.  Asiakkaanamme tunnet yrityksesi tuloskunnon ja saat kaiken tarvitsemasi avun taloushallintoon ja verotukseen liittyen.

J.Siikavuo Ky
J.Siikavuo Ky

J.Siikavuo Ky:n peruspalveluna on tuottaa asiakkaille kirjanpitopalveluja luotettavalla ammattitaidolla jo kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Normaali kirjanpidon palvelu pitää sisältää juoksevan kirjanpidon laatimisen kuukausittain, arvonlisäveroilmoituksen, tulosteet ja talouden seurannan.

Fintax Oy / Tilitoimisto Husu Oy
Fintax Oy / Tilitoimisto Husu Oy

Tilitoimisto Fintax – E. Husu Oy on auktorisoitu ja moderni täyden palvelun tilitoimisto Helsingissä. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa ja joustavaa palvelua.

Hamarin Tilipalvelu Ky
Hamarin Tilipalvelu Ky

Hamarin tilipalvelu on 1998 perustettu tilitoimisto ja konsultointiyritys.
Porvoo keskustassa sijaitseva yritys tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia taloushallinnon palveluita. Tarjoamme muun muassa kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluita sekä konsultoimme veroasioissa.

Innoforum Oy
Innoforum Oy

Olemme auktorisoitu tilitoimisto ja autamme asiakastamme hoitamaan taloushallintonsa asiantuntevasti ja tehokkaasti.

Digitase Oy
Digitase Oy

Yrittäjä, älä jää yksin taloushallinnon kanssa.
Digitase on tilitoimisto, joka auttaa pienyrittäjää saavuttamaan vakaan taloudellisen pohjan. Olemme erikoistuneet mikroyrityksiin, joita varten olemme kehittäneet joustavia tilitoimistopalveluja.

AccountOn Oy
AccountOn Oy

Tarjoamme pienille ja keskisuurille yrityksille asiantuntevaa ja luotettavaa tilitoimistopalvelua. Työskentelemme asiakaslähtöisesti yrityksesi parhaaksi ja haluamme toteuttaa tarpeisiinne parhaiten sopivan taloushallinnon palvelupaketin.

Oy Actire Ab
Oy Actire Ab

Taloushallintopalvelut aloittaville pienyrityksille, kiinteä kirjanpidon peruspaketti. Erikoisosaamisena kasvuyritykset mm. Tekes raportointi ja projektilaskenta.
Myös sähköiset kirjanpitopalvelut ja asiakkaat saavat henkilökohtaisen kirjanpitäjän.
Toimisto Helsingin keskustassa, Kaisaniemessä.

Tilitopparit Oy
Tilitopparit Oy

Tilitopparit Oy on vuonna 1988 perustettu taloushallintoon erikoistunut yritys. Hyvän tilitoimiston avulla yritys selviää nykyisin vaadituista taloudellisten asioiden selvittämisestä ja raportoinneista. Jämptisti tehty talouden hallinta on yksi yrityksen keskeisistä menestystekijöistä.

Holvi
Holvi

Holvi on älykäs käyttötili jolla hoidat myös verkkomyynnin, laskutuksen ja raportoinnin. Loistava yrityksen talouden hallintaan yksin tai ryhmässä.

OP Pohjola
OP Pohjola

OP on Suomen suurin finanssiryhmä. Toimintamme perusta ja strategisten tavoitteiden lähtökohta on osuustoiminnallisuus, joka korostuu myös ryhmän arvoissa: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.

Nordea
Nordea

Nordean visiona on olla vahva eurooppalainen pankki, joka luo merkittävää arvoa asiakkailleen ja omistajilleen ja joka on tunnettu osaavasta henkilöstöstään.
”Teemme sen mahdolliseksi” – autamme asiakkaitamme pääsemään tavoitteisiinsa tarjoamalla heille laajan valikoiman pankkitoimintaan, varallisuudenhoitoon ja vakuutuksiin liittyviä palveluja.

Tilintarkastus T. Virkilä Oy
Tilintarkastus T. Virkilä Oy

Tilintarkastus T. Virkilä Oy (KHT Timo Virkilä) voi palvella kaikentyyppisiä asiakkaita. Tilintarkastuspalvelujen lisäksi tarjoamme muun muassa yritysjärjestelypalveluja koko yrityksen elinkaaren ajalle

MS-Revisor Oy
MS-Revisor Oy

MS-Revisor Oy on Suomalainen keskuskauppakamarin hyväksymä tilintarkastusyhteisö (KHT-Yhteisö), jolla on toimistot sekä Helsingissä että Oulussa.

Paritilit
Paritilit

Paritilit on täyden palvelun tilitoimisto, joka tarjoaa yrityksille mm. taloushallinto-, taloussuunnittelu-, verotus- ja liiketoiminnan kehittämispalveluita. Palvelumme käsittää mm. kirjanpidon, palkanlaskennan, verokysymykset ja -selvitykset, budjetoinnin kehittämisen, taloudelliset analyysit, kannattavuuslaskennan, rahoitussuunnittelun, yrityskaupat ja sukupolven vaihdokset.

Webarkkitehti.fi

WebArkkitehti -palvelun tarjoaa Altus Investor Oy. Meiltä voit hankkia: logon, esitteen ja käyntikortin, graafisen ohjeiston, verkkosivuston, verkkokaupan, blogin. Avustuksellamme onnistuu mm. verkkotunnus, sähköposti, palvelintila ja pilvipalvelut

Meiltä myös raportointi ja graafiset esitykset yrityksesi sisäiseen tai julkiseen tarpeeseen. Lue lisää tuotesivuiltamme.
Yrityspörssi.fi

Yrityspörssi.fi on kävijämääriltään Suomen suurin yrittämisen kohtaamispaikka verkossa. Palvelustamme löydät myytävät yritykset, yrityksen ostajat sekä avoimet yrittäjäpaikat ketjuissa.

Rekisteröidy palveluumme ja luo ilmainen hakuvahti, niin saat tiedon sinua kiinnostavista kohteista automaattisesti sähköpostiisi.
Yrityspörssi.fi – kun päätät yrittää.

 

 
Helsingin Tilikeskus Oy

 

Olemme auktorisoitu tilitoimisto, jolla on yli 30 vuoden kokemus taloushallinnosta. Hoidamme samalla ammattitaidolla niin pienet kuin suuretkin yritykset ja yhteisöt. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme saman henkilökohtaisen ja ammattitaitoisen palvelun, sillä kaikki asiakkaamme ovat meille yhtä tärkeitä.

 

Ratkaisutoimisto Seedi

on liikkeenjohdon konsulttitoimisto. Liikeideamme on ratkoa yritysten liiketoimintaan liittyviä haasteita. Olemme erikoistuneet erityisesti yritysten kilpailukyvyn kehittämiseen, kasvun ja myynnin tehostamiseen sekä strategiaan liittyviin haasteisiin. Yritysjohdon konsultoinnin lisäksi Ratkaisutoimisto Seedi perustaa uusia start-up yrityksiä kasvattamoliiketoiminnassaan itse kehittämiensä ratkaisujen ympärille.

Yrityskummit

Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummilta saat käyttöösi hänen kokemuksensa ja asiantuntemuksensa. Hän toimii sparraajanasi ja keskustelukumppaninasi tarjoten sinulle ohjausta ja tukea päätöksenteossasi. Keskustelusi yrityskummin kanssa ovat luottamuksellisia ja kummien palvelu on sinulle maksutonta. Yrityskummia haet kätevästi Suomen Yrityskummit ry:n verkkosivustolta osoitteessa http://www.yrityskummit.fi/fi/hae-yrityskummia.

Edupoli
Edupoli

Edupoli on useaan alaan erikoistunut aikuisten oppimiskeskus, jossa voit hioa osaamistasi tai suorittaa sen puuttuvan tutkinnon. Tarjoamme joustavia ja käytännönläheisiä koulutuksia ja tutkintoja yli kahdellakymmenellä alalla, muun muassa tekniikan, liiketoiminnan ja palvelun aloilla. Yrityksille ja yhteisöille räätälöimme koulutuspalvelut kehitystarpeiden mukaisesti.

Galimatias Concept Oy Ab
Galimatias Concept Oy Ab

Galimatias Concept Oy Ab on kieli- ja kansainvälistymisvalmennuksia tarjoava yritys. Galimatias kouluttaa yrityksiä sekä julkishallintoa eri kielien ja kulttuurien saralla: englanti, ruotsi, saksa, venäjä, ranska, kiina, japani, espanja, italia, jne.
Koulutuksemme ovat työelämälähtöisiä ja räätälöityjä, kullekin organisaatiolle erikseen suunniteltuja. Monimuotokoulutuksessa hyödynnämme verkkopohjaista OnEdu-oppimisympäristöä.

Markkinointi-instituutti
Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti on liike-elämän monipuolinen kouluttaja, joka kouluttaa yksilöitä ja yrityksiä ja kehittää näin sekä suomalaisten että kansainvälisten organisaatioiden työn tekemistä. Valtakunnallisena erikoisoppilaitoksena sillä on kiinteät kontaktit Opetushallitukseen. Näin seurataan suomalaisen koulutuksen kehitystrendejä. Jäsenyys ja yhteistyö kansainvälisessä etäopetusjärjestössä vauhdittaa alan menetelmien uudistamista.

Rastor Oy
Rastor Oy

Rastor Oy on valtakunnallinen erikoisoppilaitos, joka järjestää aikuisten ammatillista lisäkoulutusta.
Rastor toimii koko Suomen alueella; omat toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Kattava yli 300 asiantuntijan muodostama verkostomme varmistaa laadukkaan, työelämälähtöisen ja ammattitaitoisen koulutuksen.

Asianajotoimisto Justitum
Asianajotoimisto Justitum

Palvelemme sekä yksityisiä henkilöitä että yrityksiä.
Asianajotoimisto tarjoaa kaikki tarvittavat oikeudelliset ja muut asianajopalvelut sekä avustaa asiakkaita eri neuvottelutilanteissa.
Toimintamme lähtökohtana on ehdoton luottamuksellisuus ja asiakaslähtöinen, ystävällinen palvelu. Vankka asiantuntemuksemme takaa asiakkaan tyytyväisyyden.

Asianajotoimisto Nordiclaw Oy Ab
Asianajotoimisto Nordiclaw Oy Ab

Nordic Law on kotimaiseen ja kansainväliseen liikejuridiikkaan erikoistunut dynaaminen lakiasiaintoimisto.
Olemme dynaaminen ja luotettava kumppani niin yrityksen päivittäisissä asioissa, riidanratkaisussa kuin muillakin liikejuridiikan erikoisaloilla.
Tarjoamme yritysasiakkaillemme kattavat, laadukkaat ja kustannustehokkaat yritysjuridiikan palvelut.
Toimimme laajasti kaikilla liikejuridiikan osa-alueilla.

Lakiasiaintoimisto Turunen & Ignatius
Lakiasiaintoimisto Turunen & Ignatius

Palvelemme yritys- ja yrittäjäasiakkaita kaikissa liiketoimintaan liittyvissä oikeudellisissa toimeksiannoissa, sekä yksityishenkilöitä rikos-, perhe- ja jäämistöoikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa.

Legistum Oy
Legistum Oy

Olemme liikejuridiikkaan keskittynyt asianajotoimisto. Tuemme asiakasyritystemme liiketoimintaa niiden elinkaarien kaikissa vaiheissa. Pitkäjännitteiseen yrityksen kehittämiseen tarvitaan osaavia ja luotettavia kumppaneita. Autamme asiakkaitamme turvaamaan liiketoimintaansa, ennakoimaan riskejä ja rakentamaan tulevaisuutensa varmalle pohjalle.

Webarkkitehti.fi

WebArkkitehti -palvelun tarjoaa Altus Investor Oy. Meiltä voit hankkia: logon, esitteen ja käyntikortin, graafisen ohjeiston, verkkosivuston, verkkokaupan, blogin. Avustuksellamme onnistuu mm. verkkotunnus, sähköposti, palvelintila ja pilvipalvelut

Meiltä myös raportointi ja graafiset esitykset yrityksesi sisäiseen tai julkiseen tarpeeseen. Lue lisää tuotesivuiltamme.

KontaktiVerkko
KontaktiVerkko

KontaktiVerkon tehtävänä on tukea yritysten myynnin johtoa kädestä pitäen sekä etsiä verkostosta oikeat kumppanit ja asiantuntijat yrityksen koko liiketoiminnan kehittämiseen. KontaktiVerkon asiantuntijat toimivat käytännönläheisesti ja puhuvat selkokieltä.

Rima Oy
Rima Oy

Me annamme apumme mikro- ja pienyrittäjän markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen, sekä opastamme aloittavia ja uudistuvia yrityksiä markkinointiviestinnän saloihin. Palvelupolkumme alkaa brändinrakennuksesta, jatkuu käytännön toteutustöihin halutuissa medioissa, unohtamatta toimenpiteiden tehokkuuden seurantaa.

Unikuva
Unikuva

Unikuva on Markkinointiviestinnän suunnitteluun, tuotantoon ja kuvauspalveluihin erikoistunut yritys. Unikuva toimii pääkaupunkiseudun ja Itä-Uudenmaan alueella.

Seppo Laine Oy
Seppo Laine Oy

Olemme tehokas suomalainen patenttitoimisto. Kuuntelemme asiakkaittemme toiveita ja panostamme neuvontaan.
Voimme tarjota sinulle globaalien immateriaalioikeuspalvelujen koko skaalan. Asiantuntijamme asioivat suoraan Suomen, Euroopan ja USA:n patentti- ja tavaramerkkiviraston kanssa ja muissa maissa toimimme yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Suomen Yrityskehitys Oy
Suomen Yrityskehitys Oy

Suomen Yrityskehitys Oy on vuonna 2005 perustettu, erityisesti alku- ja kasvuvaiheen yritysten kehittämiseen erikoistunut palveluyritys.
Yrityskehitys on kansainvälisesti toimiva yritysten kehittämisen asiantuntija. Kasvatamme yrityksesi arvoa esimerkiksi luomalla kannattavaa kasvua, tukemalla kansainvälistymisponnisteluissa, alentamalla kuluja tai avustamalla rahoitus- ja yritysjärjestelyissä.

AccountOn Oy
AccountOn Oy

Tarjoamme pienille ja keskisuurille yrityksille asiantuntevaa ja luotettavaa tilitoimistopalvelua. Työskentelemme asiakaslähtöisesti yrityksesi parhaaksi ja haluamme toteuttaa tarpeisiinne parhaiten sopivan taloushallinnon palvelupaketin.

Digitase Oy
Digitase Oy

Yrittäjä, älä jää yksin taloushallinnon kanssa.
Digitase on tilitoimisto, joka auttaa pienyrittäjää saavuttamaan vakaan taloudellisen pohjan. Olemme erikoistuneet mikroyrityksiin, joita varten olemme kehittäneet joustavia tilitoimistopalveluja.

Hamarin Tilipalvelu Ky
Hamarin Tilipalvelu Ky

Hamarin tilipalvelu on 1998 perustettu tilitoimisto ja konsultointiyritys.
Porvoo keskustassa sijaitseva yritys tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia taloushallinnon palveluita. Tarjoamme muun muassa kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluita sekä konsultoimme veroasioissa.

Innoforum Oy
Innoforum Oy

Olemme auktorisoitu tilitoimisto ja autamme asiakastamme hoitamaan taloushallintonsa asiantuntevasti ja tehokkaasti.

MS-Revisor Oy
MS-Revisor Oy

MS-Revisor Oy on Suomalainen keskuskauppakamarin hyväksymä tilintarkastusyhteisö (KHT-Yhteisö), jolla on toimistot sekä Helsingissä että Oulussa.

Oy Actire Ab
Oy Actire Ab

Taloushallintopalvelut aloittaville pienyrityksille, kiinteä kirjanpidon peruspaketti. Erikoisosaamisena kasvuyritykset mm. Tekes raportointi ja projektilaskenta.
Myös sähköiset kirjanpitopalvelut ja asiakkaat saavat henkilökohtaisen kirjanpitäjän.
Toimisto Helsingin keskustassa, Kaisaniemessä.

Paritilit
Paritilit

Paritilit on täyden palvelun tilitoimisto, joka tarjoaa yrityksille mm. taloushallinto-, taloussuunnittelu-, verotus- ja liiketoiminnan kehittämispalveluita. Palvelumme käsittää mm. kirjanpidon, palkanlaskennan, verokysymykset ja -selvitykset, budjetoinnin kehittämisen, taloudelliset analyysit, kannattavuuslaskennan, rahoitussuunnittelun, yrityskaupat ja sukupolven vaihdokset.

Tilintarkastus T. Virkilä Oy
Tilintarkastus T. Virkilä Oy

Tilintarkastus T. Virkilä Oy (KHT Timo Virkilä) voi palvella kaikentyyppisiä asiakkaita. Tilintarkastuspalvelujen lisäksi tarjoamme muun muassa yritysjärjestelypalveluja koko yrityksen elinkaaren ajalle

Tilitopparit Oy
Tilitopparit Oy

Tilitopparit Oy on vuonna 1988 perustettu taloushallintoon erikoistunut yritys. Hyvän tilitoimiston avulla yritys selviää nykyisin vaadituista taloudellisten asioiden selvittämisestä ja raportoinneista. Jämptisti tehty talouden hallinta on yksi yrityksen keskeisistä menestystekijöistä.

Vuotekno Oy
Vuotekno Oy

Vuokraamme toimitilat, teollisuustilat, varastotilat ja toimistotilat. Vuotekno Oy on toimitilakiinteistöjen vuokraukseen ja manageeraukseen erikoistunut asiantuntijayritys.

AYT – Ammatinharjoittajien ja yrittäjien työttömyyskassa
AYT – Ammatinharjoittajien ja yrittäjien työttömyyskassa

AYT on Suomen yrittäjille tarkoitettu itsenäinen työttömyyskassa. Perustehtävämme on työttömyyspäivärahan maksaminen työttömille jäsenillemme. Päivärahanmaksun ohella osallistumme aktiivisesti yrittäjäturvan kehittämiseen ja tiedotamme yrittäjän työttömyysturvasta.  AYT on myös mukana yritystoimintaa harkitsevien ja toimintaa aloittelevien yrittäjien koulutuksissa.

Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa
Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa

Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa (SYT) on suomalaisten yrittäjien vuonna 1995 perustama itsenäinen työttömyyskassa. Kassan tavoitteena on yrittäjien elämänlaadun ja turvallisuuden lisääminen työttömyysvakuutuksen avulla