Startup-palvelut

Tuemme sinua liikevaihdon kasvattamisessa ja rahoituksen hankkimisessa.

Onko sinulla ratkaisu globaaliin tarpeeseen? Tule keskustelemaan siitä, miten räätälöimme sinulle sopivan kasvuohjelman kohti globaalia liiketoimintaa. Voimme auttaa eteen tulevien ongelmien ratkaisemisessa vaikka heti. Ota yhteyttä startup@hel.fi ja tule käymään!

Etsitkö rahoitusta tai uusia tiimin jäseniä?

The Hub logo  Kumppanimme The Hub tuo startup-yhteisöalustan ulottuvillesi – räätälöity startupien tarpeiden mukaan.

Tuemme sinua kansainvälistymisessä.
Matka-avustus helsinkiläisille kasvuyrityksille

Tämän vuoden matka-avustus on siirretty poikkeuksellisen tilanteen vuoksi tämän vuoden loppupuoliskolle. Laitamme lisää tietoa avustuksesta ja sen hakemisesta sivuillemme lähempänä.

Startup Exchange

Startup Exchange on kansainvälinen verkosto Aasiassa, mm. Kiinassa ja Japanissa, jonka kautta pääset kohdemaassa maksuttomiin toimitiloihin ja mukaan paikalliseen startup-verkostoon.  

Soft landing

Soft landing on palvelupaketti, jolla ulkomaiset yrittäjät pääsevät Suomeen mahdollisimman kitkattomasti. Tuemme niin toimitilojen, lupien, sosiaalisten kontaktien kuin monen muunkin käytännön asian kanssa.

Mentorointi

Mentorointi

Ammattitaitoiset mentorimme auttavat yrityksesi eri vaiheissa idean jalostamisesta tiimin rakentamiseen, liikevaihdon kasvattamiseen ja rahoitukseen. Henkilökohtainen mentorisi räätälöi sinulle tarpeisiisi parhaiten vastaavan kasvuohjelman.

Kansainvälistyminen

Kansainvälistyminen

Tuemme helsinkiläisten startupien kansainvälisen liiketoiminnan kehittämistä. Autamme myös parhaisiin kansainvälisiin tapahtumiin osallistumisessa.

Tapahtumat

Tapahtumat

Järjestämme tapahtumia startupien ja ekosysteemin tueksi. Tapahtumissamme voit löytää tulevan liikekumppanisi tai syventää ammattitaitoasi rahoituksesta, sopimuksista, tai monesta muusta asiasta. Katso tulevat tapahtumamme

Ekosysteemin palvelut

Ekosysteemin palvelut

NewCo Helsinki toimii Helsingin alueen startup-ekosysteemin kehittämisessä ja kansainvälisten suhteiden luomisessa. Verkostomme palvelee startupeja ja niiden kasvua. Tunnemme ekosysteemin puolestasi ja kerromme sinulle, ketkä voivat parhaiten tukea menestymistäsi.

Ota meihin yhteyttä