Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Alkuvaiheessa olevien yritysten rahoitusvaihtoehtoja (online)

19.5.2021 klo: 10:0012:00

Mistä rahoitusta aloittaville tai kasvua hakeville yrityksille?

Yrityksen alkuvaiheessa ja myös kasvun vaiheessa on rahoitus useimmiten se kriittinen tekijä.

Mietitkö miten parantaa omaa asemaasi rahoituksen hakijana eli mitä asioita tulisi ottaa huomioon? Miten Business Finland ja Finnvera voivat auttaa alkuvaiheessa olevaa yrittäjää rahoituksessa? Ja miten pankissa tarkastellaan rahoitushakemuksia? Minkälaisia rahoituskierroksia voi Invesdorin kautta järjestää?

Tervetuloa kuuntelemaan ja kysymään lisää mitä erilaisia rahoitusratkaisuja on olemassa aloittaville ja kasvua hakeville yrityksille keskiviikkona 19.5.2021 klo 10 alkaen!

OHJELMA

Tilaisuuden avaus: Timo Suokas, Senior Business Advisor, NewCo Helsinki

klo 10.00 – 10.30

Business Finlandin palvelut liiketoiminnan kasvuun ja kansainvälistymiseen

Business Coach Nuppu Rouhiainen, Business Finland

klo 10.30 – 11.00

Vauhdita yrityksesi kasvua oikeanlaisilla rahoitusratkaisuilla

Karoliina Turtiainen, Otto-Pekka Jurvainen, OP Helsinki

klo 11.00 – 11.30

Finnveran rahoitusratkaisuja aloittaville ja kasvaville yrityksille

Janina Korhonen ja Sofia Mäki-Ontto, Finnvera Oyj

klo 11.30 – 12.00

Digitaalinen koti rahoituskampanjallesi

Lasse Mäkelä, Invesdor Group

Tilaisuus pidetään suomeksi etänä Teamsissa ja maksutta. Teams-linkki toimitetaan tilaisuutta edeltävänä päivänä kaikille ilmoittautuneille.

Tervetuloa online rahoitustilaisuuteen!

Teamsin käytöstä:

Tarvitset tilaisuuteen osallistuaksesi tietokoneen nettiyhteyksillä ja mielellään chrome-selaimen. Teams-linkki lähetetään edellisenä päivänä samaan sähköpostiosoitteeseen jolla ilmoittauduit.

1. Valitse linkistä ”Liity kokoukseen napsauttamalla tätä” ja liity verkossa mielellään jo 5-10 min ennen mutta viimeistään klo 10 mennessä kiitos! (Teams-ohjelmaa ei siis tarvitse ladata koneellesi ellei sinulla jo ole siitä työpöytäsovellusta.)

2. Kirjaudu sisään mielellään omalla nimelläsi tai niin että sinut siitä jotenkin tunnistaa, sillä jos tilaisuudesta tulee materiaaleja jakoon, ne lähetetään jälkikäteen osallistuneille sähköpostilla.

3. Pidä kamera mielellään pois päältä että nettiyhteydet toimivat kunnolla.

4. Pidä myös mikki mykistettynä, ettei taustahälinät kuulu läpi kaikille.

5. Kysymyksesi voit kirjoittaa chat-keskusteluun, nostetaan niitä käsittelyyn sopivassa välissä. Tai voit myös nostaa käden Teams-paneelissa ja avata mikin kun saat vuoron kysyä.

Tilaisuutta ei tallenneta Teamsissa.

Tiedot

Päivämäärä:
19.5.2021
Aika:
10:00 – 12:00

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Mistä rahoitusta aloittaville tai kasvua hakeville yrityksille? Yrityksen alkuvaiheessa ja myös kasvun vaiheessa on rahoitus useimmiten se kriittinen tekijä. Mietitkö miten parantaa omaa asemaasi rahoituksen hakijana eli mitä asioita tulisi ottaa huomioon? Miten Business Finland ja Finnvera voivat auttaa alkuvaiheessa olevaa yrittäjää rahoituksessa? Ja miten pankissa tarkastellaan rahoitushakemuksia? Minkälaisia rahoituskierroksia voi Invesdorin kautta järjestää? Tervetuloa […]
Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!