Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Asianajajan vinkit osakassopimukseen ja työsuhteita koskeviin sopimuksiin

30.9.2022 klo: 10:0011:30

NewCo Helsingin asiantuntija-aamupäivien syksyn aloituksessa käsitellään sopimusteknisiä asioita yrittäjien kannalta.

Mitkä lausekkeet ovat keskeisiä osakassopimuksessa? Tarvitsetko lisää työvoimaa, mutta työntarpeen vaihtelu huolettaa? Ymmärrätkö kilpailu- ja houkuttelukieltoa tai salassapitoa koskevien lausekkeiden dynamiikan ja ongelmakohdat? Milloin kyseessä on työsuhde ja milloin elinkeinonharjoittajien välinen sopimus? Tule kuuntelemaan asianajajan käytännönläheiset vinkit aiheisiin ja keskustelemaan omista havainnoistasi.

The lecture will be held in Finnish, yet further discussion can be held in English language as well.

Vetäjänä Sampsa Pekkinen (Freda Partners Oy) .

Tilaisuus on osallistujille maksuton. The event is free of charge for the participants.

Tämä online-tapahtuma on osa NewCo Helsingin Asiantuntija-aamupäivien sarjaa. Asiantuntija-aamupäivä-tapahtumissa saat paljon käytännönläheisiä vinkkejä yrittäjyyteen liittyen. Vetäjinä toimivat kokeneet ammattilaiset.

Rekisteröidy tähän online-tapahtumaan Eventbritessa. Saat liittymistä varten tarvittavan linkin sähköpostiisi 1 pv ennen tapahtumaa (+ uudestaan 1 h ennen tapahtumaa). Käytämme alustana Teamsiä, jota voit käyttää suoraan selaimessasi ilman että sinun täytyy asentaa välttämättä mitään lisäosia koneellesi.

Tiedot

Päivämäärä:
30.9.2022
Aika:
10:00 – 11:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
NewCo Helsingin asiantuntija-aamupäivien syksyn aloituksessa käsitellään sopimusteknisiä asioita yrittäjien kannalta. Mitkä lausekkeet ovat keskeisiä osakassopimuksessa? Tarvitsetko lisää työvoimaa, mutta työntarpeen vaihtelu huolettaa? Ymmärrätkö kilpailu- ja houkuttelukieltoa tai salassapitoa koskevien lausekkeiden dynamiikan ja ongelmakohdat? Milloin kyseessä on työsuhde ja milloin elinkeinonharjoittajien välinen sopimus? Tule kuuntelemaan asianajajan käytännönläheiset vinkit aiheisiin ja keskustelemaan omista havainnoistasi. The lecture will […]