Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Asiantuntija-aamupäivä: Camelot Europe – reilun tilankäytön puolesta

10.12.2021 klo: 10:0011:30

NewCo Helsingin asiantuntija-aamupäivät jatkuvat pe 10.12. jolloin aiheena ovat tila-asiat ja Camelot Europen toiminta.

Tässä webinaarissa tuodaan esiin pienyrittäjän ja aloittavan yrityksen tilavuokraukseen liittyviä haasteita, ja kuinka Camelot Europe on huomioinut nämä haasteet tarjoamalla joustavia ratkaisuja tila-asioissa yrittäjille ja yrityksille. Varsinkin etätyön yleistyessä uudenlaiset ratkaisut ovat tarpeen.

Camelot Europe on vapaiden tilojen ja kiinteistöjen aktivoinnin ja tilapäiskäytön pioneeri, joka toimii yhdeksässä Euroopan maassa. Camelot Suomi on erikoistunut toimimaan tilapäiskäytön operaattorina eri käyttäjäryhmille täällä Suomessa. Merkittävä ja kasvava käyttäjäryhmä Suomessakin ovat pienyrittäjät ja startupit. Tilojen käyttäjiin kuuluu myös taiteilijoita, käsityöläisiä, podcastaajia, bloggaajia, tubettajia sekä yhdistyksiä, yhteisöjä ja harrastajia. Uudistava ajattelu tilojen käytön suhteen mahdollistaa yhä useammalle liiketoiminnan aloittamisen.

Vetäjänä Janne Näreranta.

Tämä online-tapahtuma järjestetään Teamsissä. Rekisteröidy tapahtumaan ensin, niin saat tapahtumaan liittymiseen tarvittavan linkin sähköpostiisi lähempänä tapahtumaa.

Online-tapahtuma on maksuton.

Tiedot

Päivämäärä:
10.12.2021
Aika:
10:00 – 11:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
NewCo Helsingin asiantuntija-aamupäivät jatkuvat pe 10.12. jolloin aiheena ovat tila-asiat ja Camelot Europen toiminta. Tässä webinaarissa tuodaan esiin pienyrittäjän ja aloittavan yrityksen tilavuokraukseen liittyviä haasteita, ja kuinka Camelot Europe on huomioinut nämä haasteet tarjoamalla joustavia ratkaisuja tila-asioissa yrittäjille ja yrityksille. Varsinkin etätyön yleistyessä uudenlaiset ratkaisut ovat tarpeen. Camelot Europe on vapaiden tilojen ja kiinteistöjen aktivoinnin […]
Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!