Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Asiantuntija-aamupäivä: Ideasta menestyväksi liiketoiminnaksi (online)

29.1.2021 klo: 10:0011:30

Asiantuntija-aamupäivä 29.1. – Ideasta menestyväksi liiketoiminnaksi

Tervetuloa NewCo Helsingin jäsenyritysten asiantuntijoiden lyhyeen koulutukseen ja palvelujen esittelyyn! Asiantuntija-aamupäivä on maksuton tapahtuma. Niitä pidetään n. joka toinen perjantaiaamupäivä kevätkaudella 2021 ja toistaiseksi vain etämoodissa (Teams/Zoom/tms.)

Ensimmäisenä tänä vuonna on vuorossa 29.1. Ratkaisutoimisto Seedi teemalla ”Ideasta menestyväksi liiketoiminnaksi”.

Onko sinulla mielessäsi uusi tuote- tai palveluinnovaatio, mutta kaipaisit ulkopuolista apua innovaatiosi kaupallistamiseen?

Ratkaisutoimisto Seedi on jo vuosia toiminut uusien liikeideoiden kiihdyttämönä ja auttanut niin uusia kuin jo pitkään alalla olleita yrittäjiä kaupallistamaan liikeideansa.

Tässä yksi esimerkki tyytyväisestä asiakkaastamme: https://seedi.fi/piece-of-jeans/

Kaupallistamisen käynnistämiseen voi hakea myös BF innovaatioseteliä, jonka avulla voimme tarjota yritykselle esimerkiksi alustavan markkinakartoituksen, kuvata konseptin alustavalla tasolla, haastatella potentiaalisia asiakkaita ja sidosryhmiä tai keskittyä tuotekehitykseen ja markkinoinnin testaamiseen.

Tämä asiantuntija-aamupävä pidetään suomeksi ja etänä Google Meet:ssä 29.1.2021 klo 10-11.30. Esittelyn jälkeen voi jäädä vielä linjoille keskustelemaan Ratkaisutoimisto Seedin konsulttien kanssa.

Lähetämme Google Meet-linkin tilaisuutta edeltävänä päivänä kaikille ilmoittautuneille.

Tervetuloa mukaan Asiantuntija-aamupäivään online!

Google Meet:

Voit liittyä tähän asiantuntija-aamupäivään mukaan tietokoneella tai puhelimitse. Google Meet-linkki lähetetään sinulle edellisenä päivänä samaan sähköpostiosoitteeseen jolla ilmoittauduit.

Jos tilaisuudesta tulee jaettavaa materiaalia, ne lähetetään yleensä jälkikäteen vain osallistuneille sähköpostilla. Kirjaudu siis sisään omalla nimelläsi tai niin että sinut jotenkin tunnistaa, kiitos!

Kannattaa pitää kamera ja mikki suljettuina että yhteydet pelaavat kunnolla. Kysymyksiä voit kirjoittaa chat-keskustelussa.

Tiedot

Päivämäärä:
29.1.2021
Aika:
10:00 – 11:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Asiantuntija-aamupäivä 29.1. – Ideasta menestyväksi liiketoiminnaksi Tervetuloa NewCo Helsingin jäsenyritysten asiantuntijoiden lyhyeen koulutukseen ja palvelujen esittelyyn! Asiantuntija-aamupäivä on maksuton tapahtuma. Niitä pidetään n. joka toinen perjantaiaamupäivä kevätkaudella 2021 ja toistaiseksi vain etämoodissa (Teams/Zoom/tms.) Ensimmäisenä tänä vuonna on vuorossa 29.1. Ratkaisutoimisto Seedi teemalla ”Ideasta menestyväksi liiketoiminnaksi”. Onko sinulla mielessäsi uusi tuote- tai palveluinnovaatio, mutta kaipaisit ulkopuolista […]

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!