Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Asiantuntija-aamupäivä Kalle Viira Creative Studio

19.3.2021 klo: 10:0011:30

My First Brand – Toimiva brändi ja vaikuttavaa markkinointia kaikkien ulottuvilla

Tervetuloa NewCo Helsingin jäsenyritysten asiantuntijoiden lyhyeen koulutukseen ja palvelujen esittelyyn! Asiantuntija-aamupäivä on maksuton tapahtuma. Niitä pidetään n. joka toinen perjantaiaamupäivä kevätkaudella 2021 ja toistaiseksi vain etämoodissa (Teams/Zoom/tms.)

Seuraavana on vuorossa Kalle Viira Creative ja My First Brand – Toimiva brändi ja vaikuttavaa markkinointia kaikkien ulottuvilla!

My First Brand on yrittäjältä yrittäjille suunnattu esitys, joka avaa aloittaville ja pk-yrittäjille markkinointiviestinnän ja brändin laadukasta suunnittelua ja tehokasta toteuttamista pienillä budjeteilla ja tiukoilla aikatauluilla.

Kalle Viira Creative Studio on yhden miehen luovan alan yritys, joka yksin koronan kurittamana vuonna 2020 tuotti tai uudisti markkinointikanavat ja visuaalisen ilmeen yli 30 yritykselle. Monialaisen yrittämisen ja luovan alan toimistojen kautta Kalle on hionut omasta liiketoiminnastaan menestyvän konseptin, joka tuottaa selkeitä kokonaisuuksia uusien yrittäjien ja pk-yritysten kasvaviin tarpeisiin.

Esityksessä käydään avoimesti ja käytännönläheisesti läpi miten Kallen oma yritys ja sen tuotteet ovat syntyneet ja miten jokainen yrittäjä voi nostaa omaa profiiliaan ja kehittää brändiään ilman suuria taloudellisia panostuksia.

Kalle on Helsingin Uusyrityskeskuksen jäsen, joka oman liiketoiminnan ohella opettaa markkinointia ja tuotteistamista yrittäjäkursseilla sekä toimii usean yrityksen markkinoinnin asiantuntijatehtävissä.

My First Brand -nimikkeellä tarjotaan myös koulutuspäiviä, joissa opetetaan yrittäjille brändi- ja verkkosivusto -pakettien itsenäistä toteuttamista.

www.kalleviira.com

Tilaisuus pidetään suomeksi Teamsissa ja maksutta! Ilmoittaudu mukaan!

Tervetuloa asiantuntija-aamupäivään online!

P.S. Brändin rakentamisesta on tulossa suomeksi maksuton 3,5 tunnin webinaari 30.3! Ilmoittautuminen avautuu siitä pian. Tämä asiantuntija-aamupäivä toimii sille alustuksena – kannattaa ehkä osallistua molempiin?

Teamsin käytöstä:

Tarvitset tilaisuuteen osallistuaksesi tietokoneen nettiyhteyksillä ja mielellään chrome-selaimen. Teams-kutsu lähetetään edellisenä päivänä samaan sähköpostiosoitteeseen jolla ilmoittauduit.

Kirjaudu linjoille mielellään omalla nimelläsi tai niin että siitä jotenkin sinut tunnistaa, sillä jos tilaisuudesta tulee materiaalia jakoon, se lähetetään jälkikäteen osallistuneille sähköpostilla.

1. Valitse ”Liity kokoukseen napsauttamalla tätä” ja liity verkossa mielellään n. 5-10 min ennen tilaisuuden alkua. (Teams-ohjelmaa ei siis tarvitse ladata koneellesi ellei sinulla jo ole sitä ennestään.)

2. Pidä kamera mielellään pois päältä että nettiyhteydet toimivat kunnolla.

3. Pidä myös mikki mykistettynä, ettei taustahälinät kuulu läpi kaikille.

4. Kysymyksesi voit kirjoittaa chat-keskusteluun. Tai voit nostaa käden Teams-paneelissa ja avaa mikki kun saat vuoron kysyä.

Tilaisuutta ei tallenneta Teamsissa.

Tiedot

Päivämäärä:
19.3.2021
Aika:
10:00 – 11:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
My First Brand – Toimiva brändi ja vaikuttavaa markkinointia kaikkien ulottuvilla Tervetuloa NewCo Helsingin jäsenyritysten asiantuntijoiden lyhyeen koulutukseen ja palvelujen esittelyyn! Asiantuntija-aamupäivä on maksuton tapahtuma. Niitä pidetään n. joka toinen perjantaiaamupäivä kevätkaudella 2021 ja toistaiseksi vain etämoodissa (Teams/Zoom/tms.) Seuraavana on vuorossa Kalle Viira Creative ja My First Brand – Toimiva brändi ja vaikuttavaa markkinointia kaikkien […]

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!