Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Asiantuntija-aamupäivä: Yrittäjän työttömyysturva

29.10.2021 klo: 10:0011:30

NewCo Helsingin asiantuntija-aamupäivät jatkuvat perjantaina 29.10.2021, jolloin aiheena on yrittäjän työttömyysturva.

Mitä sinun tulisi tietää yrittäjän työttömyysturvasta?

Monen yrittäjän elämänfilosofiassa työttömyys voi tuntua kaukaiselta ja osin mahdottomaltakin ajatukselta. Moni saattaakin luulla, että yrittäjä tippuu työttömäksi jäädessään tyhjän päälle.

Tule kuuntelemaan mistä ja miten työtön yrittäjä sitten voi saada tukea ja turvaa työttömänä. Koska yrittäjä ylipäätään on työttömyysturvan piirissä ja kannattaako se? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen luennollamme.

Luennon vetäjä: Yrittäjäkassan työttömyysturva-asiantuntija Teemu Ariluoma, www.yrittajakassa.fi

Tämä tilaisuus järjestetään etänä Teamsissä. Rekisteröidy ensin täällä Eventbritessa (paina “register” painiketta tämän sivun oikealla laidalla). Saat liittymistä varten tarvittavan linkin sähköpostiisi 1 pv ennen tapahtumaa (+ uudestaan 1 t ennen tapahtuman alkua).

NewCo Helsingin asiantuntija-aamupäiviä järjestetään syyskaudella 2021 kahden viikon välein Teamsissä. Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia.

Tiedot

Päivämäärä:
29.10.2021
Aika:
10:00 – 11:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
NewCo Helsingin asiantuntija-aamupäivät jatkuvat perjantaina 29.10.2021, jolloin aiheena on yrittäjän työttömyysturva. Mitä sinun tulisi tietää yrittäjän työttömyysturvasta? Monen yrittäjän elämänfilosofiassa työttömyys voi tuntua kaukaiselta ja osin mahdottomaltakin ajatukselta. Moni saattaakin luulla, että yrittäjä tippuu työttömäksi jäädessään tyhjän päälle. Tule kuuntelemaan mistä ja miten työtön yrittäjä sitten voi saada tukea ja turvaa työttömänä. Koska yrittäjä ylipäätään […]
Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!