Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Asiantuntija-aamupäivä: Yrityskaupan ABC 5.3.2021 (online)

5.3.2021 klo: 10:0011:30

Oletko harkinnut yrityksesi myyntiä? Haluaisitko ryhtyä yrittäjäksi tai kasvattaa omaa yritystäsi?

Tervetuloa NewCo Helsingin jäsenyritysten asiantuntijoiden lyhyeen koulutukseen ja palvelujen esittelyyn! Asiantuntija-aamupäivä on maksuton tapahtuma. Niitä pidetään n. joka toinen perjantaiaamupäivä kevätkaudella 2021 ja toistaiseksi vain etämoodissa (Teams/Zoom/tms.)

Seuraavana vuorossa 5.3 aamupäivällä on Yrityspörssi.fi ja aiheena Yrityskaupan ABC .

Yrityksen ostaminen on erinomainen reitti yrittäjyyteen ja keino kasvaa. Yrityksen myynti taas on normaali osa lähes jokaisen yrityksen elinkaarta. Suomessa on tuhansia hyviä yrityksiä, joissa omistajan vaihtuminen on ajankohtaista.

Tule kuulemaan mitä sinun tulee tietää, jos harkitset yrityksen myyntiä tai ostamista lähitulevaisuudessa. Koulutus soveltuu sekä toimivalle yrittäjälle että yritystoimintaa vasta suunnittelevalle.

Käymme läpi:

  • Miksi yrityksen ostamista kannattaa harkita?
  • Milloin on oikea aika myydä oma yritys?
  • Mitä vaiheita yrityksen myyntiin ja ostoon liittyy?
  • Miten selättää yrityskaupan yleisin haaste, eli löytää sopiva ostaja tai ostokohde?
  • Mitä asiakirjoja sinun tulee huomioida?
  • Vinkkilistat yrityksen myyjälle ja ostajalle?

Koulutuksesta saat perustiedot, joiden avulla pääset liikkeelle yrityskaupassa – olitpa sitten myyjän tai ostajan saappaissa. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille koulutusmateriaalin ja oppaan yrityksen myyntiin.

Koulutuksen päätteeksi voit kysyä mieltäsi askarruttavista asioista tai varata ajan ilmaiseen puhelinkonsultaatioon Yrityspörssin asiantuntijalle.

Kouluttaja: Meri Varkoi-Anhava, toimitusjohtaja ja yrittäjä Yrityspörssi.fi.

Yrityspörssi.fi on kävijämääriltään Suomen suurin yrittämisen kohtaamispaikka verkossa, josta löydät myytävät yritykset, ostajat ja avoimet yrittäjäpaikat ketjuissa.

Koulutus pidetään suomeksi etänä Teamsissa ja tietysti maksutta!

Lämpimästi tervetuloa!

Teamsin käytöstä:

Tarvitset tilaisuuteen osallistuaksesi tietokoneen nettiyhteyksillä ja mielellään chrome-selaimen. Teams-kutsu lähetetään edellisenä päivänä samaan sähköpostiosoitteeseen jolla ilmoittauduit.

1. Valitse ”Liity kokoukseen napsauttamalla tätä” ja liity verkossa mielellään n. 5-10 min ennen tilaisuuden alkua. (Teams-ohjelmaa ei siis tarvitse ladata koneellesi ellei sinulla jo ole sitä ennestään.)

2. Pidä kamera mielellään pois päältä että nettiyhteydet toimivat kunnolla.

3. Pidä myös mikki mykistettynä, ettei taustahälinät kuulu läpi kaikille.

4. Kun haluat kysyä, nosta käsi Teams-paneelissa ja avaa mikki kun on vuorosi kysyä. Kysymyksiä voi aina toki kirjoittaa myös chat-keskustelussa!

Tiedot

Päivämäärä:
5.3.2021
Aika:
10:00 – 11:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Oletko harkinnut yrityksesi myyntiä? Haluaisitko ryhtyä yrittäjäksi tai kasvattaa omaa yritystäsi? Tervetuloa NewCo Helsingin jäsenyritysten asiantuntijoiden lyhyeen koulutukseen ja palvelujen esittelyyn! Asiantuntija-aamupäivä on maksuton tapahtuma. Niitä pidetään n. joka toinen perjantaiaamupäivä kevätkaudella 2021 ja toistaiseksi vain etämoodissa (Teams/Zoom/tms.) Seuraavana vuorossa 5.3 aamupäivällä on Yrityspörssi.fi ja aiheena Yrityskaupan ABC . Yrityksen ostaminen on erinomainen reitti yrittäjyyteen […]

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!