Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Asiantuntija-aamupäivä: Yrityskaupan ABC

1.4.2022 klo: 10:0011:30

NewCo Helsingin asiantuntija-aamupäivät jatkuvat online-tapahtumina keväällä 2022. Ensimmäisessä tapahtumassa on aiheena yrityskauppa.

Haluaisitko ryhtyä yrittäjäksi, mutta liikeidea puuttuu? Vai oletko jo toimiva yrittäjä, mutta haluaisit tehdä vaihteeksi jotain muuta? Ratkaisu tähän voi olla yrityskauppa.

Yrityksen ostaminen on erinomainen reitti yrittäjyyteen. Yrityksen myynti taas on normaali osa lähes jokaisen yrityksen elinkaarta.

Tule kuulemaan mitä sinun tulee tietää, jos harkitset yrityksen myyntiä tai ostamista lähitulevaisuudessa. Koulutus soveltuu sekä toimivalle yrittäjälle että yritystoimintaa vasta suunnittelevalle. Käymme läpi

  • Miksi yrityksen ostamista kannattaa harkita?
  • Milloin on oikea aika myydä oma yritys?
  • Mitä vaiheita yrityksen myyntiin ja ostoon liittyy?
  • Miten selättää yrityskaupan yleisin haaste, eli löytää sopiva ostaja tai ostokohde?
  • Mitä asiakirjoja sinun tulee huomioida?
  • Vinkkilistat yrityksen myyjälle ja ostajalle

Koulutuksesta saat perustiedot, joiden avulla pääset liikkeelle yrityskaupassa – olitpa sitten myyjän tai ostajan saappaissa. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille koulutusmateriaalin ja oppaan yrityksen myyntiin. Koulutuksen päätteeksi voit kysyä mieltäsi askarruttavista asioista tai varata ajan ilmaiseen puhelinkonsultaatioon Yrityspörssin asiantuntijalle.

Kouluttaja: Meri Varkoi-Anhava, toimitusjohtaja ja yrittäjä Yrityspörssi.fi. Yrityspörssi.fi on kävijämääriltään Suomen suurin yrittämisen kohtaamispaikka verkossa, josta löydät myytävät yritykset, ostajat ja avoimet yrittäjäpaikat ketjuissa.

Lämpimästi tervetuloa!

Tämä koulutus pidetään verkossa suomeksi käyttäen alustana Teamsiä. Rekisteröidy tapahtumaan, ja saat Teams-linkin sähköpostiisi lähempänä tapahtumaa.

Koulutus on maksuton.

Tiedot

Päivämäärä:
1.4.2022
Aika:
10:00 – 11:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
NewCo Helsingin asiantuntija-aamupäivät jatkuvat online-tapahtumina keväällä 2022. Ensimmäisessä tapahtumassa on aiheena yrityskauppa. Haluaisitko ryhtyä yrittäjäksi, mutta liikeidea puuttuu? Vai oletko jo toimiva yrittäjä, mutta haluaisit tehdä vaihteeksi jotain muuta? Ratkaisu tähän voi olla yrityskauppa. Yrityksen ostaminen on erinomainen reitti yrittäjyyteen. Yrityksen myynti taas on normaali osa lähes jokaisen yrityksen elinkaarta. Tule kuulemaan mitä sinun tulee […]