Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Boost Up -palvelu, iltapäivä

7.10.2020 klo: 13:0016:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every 2 weeks that begins at 13:00 on keskiviikko, repeating until 16.12.2020

Boost Up -palvelu jatkuu NewCo Helsingissä syksyllä etäyhteyksin Teamsissa.
Voit hyödyntää kokeneiden konsulttien neuvoja myös korona-ajan ”uudessa normaalissa”!

 

Boost Up -palvelu on tarkoitettu vähintään vuoden toimineille yrityksille, joissa yrittäjällä on vahva oma halu sekä mahdollisuudet kehittää ja uudistaa yritystään. Palvelun tavoitteena on tarjota yrityksille uusia eväitä uudistumiseen, kasvuun ja kehittymiseen.

Boost Up -palvelu koostuu kahdesta toisiinsa linkittyvästä kokonaisuudesta, joista kokeneen konsultin/asiantuntijan kanssa räätälöidään yhdessä yrityksen tarpeisiin parhaiten soveltuvat kehittämistoimenpiteet.

Ensimmäinen vaihe on Boost Up -klinikka. Se on maksuton, henkilökohtainen, noin 1 tunnin kestävä sparrauskeskustelu sertifioidun konsultin kanssa ja pidetään etäyhteyksin toistaiseksi.

Yrittäjä päättää sitten mahdollisesta kehittämistyön jatkamisesta. Toisessa vaiheessa ovat ELY-keskuksen tarjoamia ja tukemia konsultointipalveluita, joihin voit tutustua: https://www.ely-keskus.fi/web/yritystenkehittamispalvelut

HUOM! ELY-keskuksen yritysten kehittämispalveluihin on tehty muutoksia koronavirustilanteen takia, ja erityisesti talouden hallintaan liittyvissä tarpeissa yritykset saavat nyt apua matalalla kynnyksellä. Analyysi- ja Konsultointipalvelujen tukitasoa on myös korotettu: normaalihinta on 300 € + alv 24 % per konsultointipäivä. Nyt yrityksesi maksuosuus on enää 30 euroa + alv 24 % per konsultointipäivä.

Boost Up -klinikka on tarkoitettu yrityksille, joilla on:

– kasvu- ja kehityshalua

– ainakin yksi tilikausi takana

– mahdollisesti muitakin työntekijöitä yrittäjän lisäksi

– talous kunnossa – oma pääoma on positiivinen eikä yrityksellä ole merkittäviä verovelkoja tai useampia maksuhäiriömerkintöjä

Klinikat pidetään suomeksi.

Ilmoittautuminen

Aikoja on varattavana keskiviikkoisin, niin että vuoroviikoin on kolme aikaa aamupäivälle ja seuraavalle viikolle kolme vaihtoehtoista tunnin aikaa iltapäivälle. Katso kaikki päivät aamupäivien ajoilla tästä ja iltapäivien ajoilla tästä.

Iltapäivän ajat:

1. klo 13 – 14

2. klo 14 – 15

3. klo 15 – 16

Ilmoittaudu suoraan Pekka Tsuparille, joka vahvistaa varauksesi ja lähettää sinulle Teams-kalenterikutsun lähempänä varaamaasi aikaa.

sähköposti: pekka.tsupari@ytl.fi
puh. 040 570 2021

Tiedot

Päivämäärä:
7.10.2020
Aika:
13:00 – 16:00

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Kotisivu:
https://www.eventbrite.com/o/newco-helsinki-11217336527
Tapahtumaluokat:
, , ,
Boost Up -palvelu jatkuu NewCo Helsingissä syksyllä etäyhteyksin Teamsissa. Voit hyödyntää kokeneiden konsulttien neuvoja myös korona-ajan ”uudessa normaalissa”!   Boost Up -palvelu on tarkoitettu vähintään vuoden toimineille yrityksille, joissa yrittäjällä on vahva oma halu sekä mahdollisuudet kehittää ja uudistaa yritystään. Palvelun tavoitteena on tarjota yrityksille uusia eväitä uudistumiseen, kasvuun ja kehittymiseen. Boost Up -palvelu koostuu […]

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!