Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Boost Up -palvelu

16.8.202130.9.2021

Kannettava tietokone työpöydällä.

LIIKE YTL -neuvottelukunta on perustanut Boost Up -klinikan, joka tarjoaa mahdollisuuden ELY-keskuksen tukemaan konsultointipalveluun.

Boost Up -palvelu on tarkoitettu pienemmille yrityksille, joissa yrittäjällä on vahva oma halu sekä mahdollisuudet kehittää ja uudistaa yritystään. Palvelun tavoitteena on tarjota yrityksille uusia eväitä uudistumiseen, kasvuun ja kehittymiseen sekä yrityksen arvon kasvattamiseen.

Boost Up -palvelu koostuu kahdesta toisiinsa linkittyvästä kokonaisuudesta.

Ensimmäinen vaihe on maksuton, henkilökohtainen noin tunnin kestävä Teams -yhteyden kautta tapahtuva alkukeskustelu Boost Up -klinikalla. Mikäli konsultointi nähdään tarpeelliseksi, siirrytään toiseen vaiheeseen.

Toinen vaihe muodostuu ELY-keskuksen rahallisesti tukemista konsultointipalveluista.

Boost Up -klinikka on tarkoitettu yrityksille, joilla on:

– kasvu- ja kehityshalua
– ainakin yksi tilikausi takana
– mahdollisesti muitakin työntekijöitä yrittäjän lisäksi
– talous kunnossa – oma pääoma on positiivinen eikä yrityksellä ole merkittäviä verovelkoja tai useampia maksuhäiriömerkintöjä.


Katso ajankohdat ja varaa aikasi täältä.

Mikäli Boost Up -klinikan ajat ovat varattuja tai ne eivät muutoin sovi, voit jättää yhteystietosi, jolloin otamme sinuun yhteyttä uuden ajan sopimiseksi.

Mikäli palvelu kiinnostaa, mutta mieleesi jäi kysymyksiä, autamme mielellämme!

Tutustu ELY:n konsulttipalveluihin

Erityisesti taloudenhallintaan liittyvissä tarpeissa yritykselläsi on mahdollista saada apua matalalla kynnyksellä.

Tiedot

Alkaa:
16.8.2021
Loppuu:
30.9.2021

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Kotisivu:
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto
LIIKE YTL -neuvottelukunta on perustanut Boost Up -klinikan, joka tarjoaa mahdollisuuden ELY-keskuksen tukemaan konsultointipalveluun. Boost Up -palvelu on tarkoitettu pienemmille yrityksille, joissa yrittäjällä on vahva oma halu sekä mahdollisuudet kehittää ja uudistaa yritystään. Palvelun tavoitteena on tarjota yrityksille uusia eväitä uudistumiseen, kasvuun ja kehittymiseen sekä yrityksen arvon kasvattamiseen. Boost Up -palvelu koostuu kahdesta toisiinsa linkittyvästä […]
Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!