Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Boostaa bisnestäsi PR:n avulla

25.3.2022 klo: 10:0011:00

Tervetuloa NewCo Helsingin workshoppiin: Boostaa bisnestäsi PR:n avulla. Vetäjänä Taru Tammikallio.

Mitä se tekisi sinulle ja bisneksellesi, jos SINÄ jakaisit tarinaasi ja asiantuntemustasi lehtien sivuilla, verkkomedioissa, podcasteissa, radiossa tai jopa TV:ssä?

Ansaittu medianäkyvyys on loistava keino tunnettuutesi, uskottavuutesi ja brändisi kasvattamiseen, sekä uusien mahdollisuuksien (puhe- ja koulutuskeikat, sijoittajat, sponsori- tai kustannussopimukset) saamiseen ja unelmiesi asiakkaiden tavoittamiseen.

Silti harvat yrittäjät ovat ottaneet PR:ää ja medianäkyvyyttä haltuun – ja se tarkoittaa sitä, että jos sinä olet se yrittäjä, joka näin tekee, erottaudut välittömästi eduksesi!

Tervetuloa workshoppiin, jossa tulet oppimaan:

  • Miksi medianäkyvyys on yrittäjän salainen keino massasta erottautumiseen (koska ilman huomiota ei ole bisnestä)
  • Perinteiset menetelmät mediassa esille nousemiseen + miksi ne eivät välttämättä ole sinulle se paras vaihtoehto (tämä tieto voi säästää sinulta runsaasti aikaa, sekä tuhansia tai kymmeniä tuhansia euroja rahaa)
  • Yleisimmät syyt, jotka estävät yrittäjiä nousemasta esille mediassa – ja miten taklata ne (vinkki: Vastaus EI ole “Koska sinulla ei ole mediasuhteita” tai “Koska et ole tarpeeksi tunnettu)
  • Toimivaksi todistetun ja tehokkaan strategian siihen kuinka nouset mediassa esille – ilman tiedotteita, maksullista mainontaa, suurta someyleisöä ja valmiita mediasuhteita.

Workshopin host:

Taru Tammikallio on Superstara Median perustaja, PR- & viestintäkonsultti, brändistrategi ja kirjailija, jonka missio on auttaa yrittäjiä, johtajia ja asiantuntijoita jakamaan tarinansa maailmalle ja nousta oman alansa huipuksi PR:n ja median avulla.

Taru on hyödyntänyt onnistuneesti medianäkyvyyttä useaan otteeseen erottautumiseen, tunnettuuden kasvattamiseen ja uusien asiakkaiden saamiseen – ja tehnyt tämän ilman pr-budjettia, tiedotteita, maksullista mainontaa ja ilman suurta someyleisöä (ja ilman valmiita mediasuhteita).

Taru ja hänen asiakkaitaan on nähty mm. seuraavissa medioissa: Kauppalehti, Yle, Iltalehti, Duunitori, Monster, Erto, Oikotie, City, Lapsen maailma, Radio Aalto, Business FM, MarkkinointiUutiset.

Taru on toiminut myös toimittajana, vastaanottanut lukuisia juttuideoita, sekä konseptoinut ja pitchannut niitä medioille myös itse.

Tämä online-tapahtuma pidetään Teamissa. Rekisteröidy tapahtumaan täällä Eventbrite-palvelussa, ja saat linkin sähköpostiisi lähempänä tapahtumaa.

Tervetuloa mukaan!

Tiedot

Päivämäärä:
25.3.2022
Aika:
10:00 – 11:00

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Tervetuloa NewCo Helsingin workshoppiin: Boostaa bisnestäsi PR:n avulla. Vetäjänä Taru Tammikallio. Mitä se tekisi sinulle ja bisneksellesi, jos SINÄ jakaisit tarinaasi ja asiantuntemustasi lehtien sivuilla, verkkomedioissa, podcasteissa, radiossa tai jopa TV:ssä? Ansaittu medianäkyvyys on loistava keino tunnettuutesi, uskottavuutesi ja brändisi kasvattamiseen, sekä uusien mahdollisuuksien (puhe- ja koulutuskeikat, sijoittajat, sponsori- tai kustannussopimukset) saamiseen ja unelmiesi asiakkaiden […]