Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Digitaalinen markkinointistrategia (online)

10.3.2022 klo: 10:0011:30

Tervetuloa tehokkaaseen online koulutukseen digitaalisesta markkinointistrategiasta ja datan hyödyntäminen päätöksenteossa!

Dataa on niin valtavasti tänä päivänä, että ei oikein tiedä mikä siitä on relevanttia ja markkinoinnille asetetut tavoitteet ovat usein hähmäisiä kuten lisää liidejä, lisää myyntiä!

Näihin on mahdotonta laatia mittaristoa ja näyttää toteen markkinoinnin vaikuttavuutta. Isoimpana ongelmana kunnollisen tavoitteen, mittareiden ja nykytilan kunnollisen analyysin puute. Kun ne saadaan kuntoon, on mittaaminen ja mittariston rakentaminen paljon helpompaa.

Tässä koulutuksessa pääset luomaan tavoitteet, miettimään keinot ja digimarkkinoinnin roolia mittareineen tavoitteiden toteuttamisessa. Koulutuksessa käydään läpi kysymykset MITÄ – MINNE – MITEN – MIKSI

Kolme keskeistä kokonaisuutta koulutuksessa:

  1. Mitkä ovat liiketoiminnan tavoitteet?
  2. Millä keinoilla niihin päästään?
  3. Mikä on markkinoinnin rooli tavoitteiden saavuttamisessa?

MITÄ – nykytilanteen analyysi, eli missä olemme nyt

MINNE – minne haluamme päästä

MITEN – suunnitelma, millä pääsemme tavoitteeseemme & toiminta: systeemit, prosessit, ohjeet ja tarkistuslistat

MIKSI – mittaristo ja tulosten analysointi, eli pysymmekö tavoitteessa vai emme

Koulutukseen osallistuneet saavat myös lisäksi Action plan-työkirjan, jossa koulutuksen antia on mahdollista heti soveltaa omaan yritykseen. Saat sen avulla syvemmän sukelluksen ja muutokseen tähtäävän polun kuin pelkkä webinaarin seuraaminen.

Action Plan-työkirjassa on myös vinkkejä ja linkkejä työkaluihin, joilla analysoidaan nykytilaa, asetetaan tavoitteet, edistetään suunnitelmaa, sekä asetetaan mittarit ja analysoidaan tuloksia. Sisältää mm. Google Analyticsin eri työkaluja, Ubersuggestin ja Facebook-pikselin ohjeet ja monia muita hyödyllisiä sovelluksia.

Kouluttajana toimii Marja Nousiainen, FutureMarja

https://www.marjanousiainen.com

Koulutus pidetään Teamsilla suomeksi ja maksutta! Sitä ei tallenneta mutta esitysmateriaali ja työkirja lähetetään jälkikäteen osallistuneille.

Saat Teams-linkin lähempänä ajankohtaa, viimeistään edellisenä päivänä ja uudelleen muistutuksena hieman ennen koulutuksen alkua.

Nyt digimarkkinoinnin strategia ja mittarit kuntoon!

Tervetuloa webinaariin!

Tiedot

Päivämäärä:
10.3.2022
Aika:
10:00 – 11:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Tervetuloa tehokkaaseen online koulutukseen digitaalisesta markkinointistrategiasta ja datan hyödyntäminen päätöksenteossa! Dataa on niin valtavasti tänä päivänä, että ei oikein tiedä mikä siitä on relevanttia ja markkinoinnille asetetut tavoitteet ovat usein hähmäisiä kuten lisää liidejä, lisää myyntiä! Näihin on mahdotonta laatia mittaristoa ja näyttää toteen markkinoinnin vaikuttavuutta. Isoimpana ongelmana kunnollisen tavoitteen, mittareiden ja nykytilan kunnollisen analyysin […]