Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Google Analytics-peruskoulutus (online)

22.10.2020 klo: 9:0012:00

Tule oppimaan miten hallita ja tulkita verkkomarkkinoijalle tuiki tarpeellisen analytiikkaohjelman Google Analyticsin raporttinäkymiä!

Tässä koulutuksessa opitaan itse hallitsemaan ja tulkitsemaan verkkomarkkinoijalle tuiki tarpeellisen analytiikkaohjelman Google Analyticsin raporttinäkymiä. Koulutus sopii jos Analytics ei ole tuttu tai siihen perehtyminen on jäänyt yleistasolle.

Koulutuksen aiheet:

  • käyttöönotto verkkosivustolle lyhyesti
  • käyttäjien hallinta
  • verkko-ominaisuudet ja erilaiset raporttinäkymät
  • mitä Analytics seuraa ja mittaa, mitä se ei mittaa
  • perusraportit: liikenteen lähteet, sivuston tapahtumat ja yleisöt
  • tavoitteiden asettaminen ja seuranta Analyticissä
  • verkkomainonnan tulosten seuranta Analyticsissä
  • konversioraportti
  • mitä Analyticsin jälkeen: siirtyminen Google Tag Managerin käyttöön

Suositeltavaa: jos mahdollista osallistujalla voisi olla jo ennen koulutusta Analytics-seuranta sivustollaan, jolloin koulutuksesta saa enemmän irti. Tämä ei ole välttämätöntä.

Kouluttaja: Antti Leino, Digilick.com

25 vuoden digitaalisen markkinoinnin työkokemus suunnitelijana, konsulttina ja markkinoijana on oepttaut datana ja numeroiden tärkeyden. Antti kouluttaa digitaalisen median markkinointia mm. XAMKissa ja Laurea AMK:ssa sekä luennoi ja valmentaa säännöllisesti Markkinointi-Instituutissa, Aalto yliopistossa, Management Institute of Finlandissa, Metropoliassa, Laureassa ja Infor Oy:ssä. Aihepiirit vaihtelevat digitaalisen markkinoinnin trendeistä ja sosiaalisen median haasteista aina webanalytiikkaan ja näkyvyyteen hakukoneissa. Antti on kouluttanut suomalaisia yrityksiä ja yrittäjiä lähes 20 vuoden ajan.

Koulutus pidetään suomeksi etänä (Zoom) ja se on maksuton!

Rajattu osallistujamäärä, joten ilmoittaudu pian!

Tervetuloa koulutukseen!

Tiedot

Päivämäärä:
22.10.2020
Aika:
9:00 – 12:00

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Sähköposti:
0
Tule oppimaan miten hallita ja tulkita verkkomarkkinoijalle tuiki tarpeellisen analytiikkaohjelman Google Analyticsin raporttinäkymiä! Tässä koulutuksessa opitaan itse hallitsemaan ja tulkitsemaan verkkomarkkinoijalle tuiki tarpeellisen analytiikkaohjelman Google Analyticsin raporttinäkymiä. Koulutus sopii jos Analytics ei ole tuttu tai siihen perehtyminen on jäänyt yleistasolle. Koulutuksen aiheet: käyttöönotto verkkosivustolle lyhyesti käyttäjien hallinta verkko-ominaisuudet ja erilaiset raporttinäkymät mitä Analytics seuraa ja […]

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!