Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kahvilan ja ravintolan yritysklinikka (online)

24.11.2021 klo: 13:0022.12.2021 klo: 15:00

Nyt on tarjolla sparrauspalvelua aloittaville kahvila- ja ravintola-alan yrittäjille, jotka tarvitsevat apua toiminnan käynnistämisessä!

Yritysklinikalla katsotaan ensin mikä on kahvilan tai ravintolan liikeideasi/yrityksesi tilanne nyt, ja sitten mietitään jatkotoimenpiteet, tavoitteet sekä tulevaisuuden suunnitelmat.

Tämä valmentava asiakastapaaminen on sinulle maksuton! Se kestää noin 1 tunnin, ja pidetään etänä (Zoom, Google Meet, Facetime, Skype, WhatsApp tai puhelin).

Sparrauspalvelu tarkoitettu uusille Uudenmaan alueen yrittäjille/yrityksille, joilla ei ole aiempaa klinikkaosallistumista.

Mitä saat:

Saat täsmäapua kokeneelta asiantuntijalta uuden liiketoiminnan rakentamiseen kannattavasti. Sparrauksessa sinut ohjataan myös tarvittaessa eteenpäin asiantuntijaverkoston palveluntarjoajille.

Klinikan vetäjänä on Malina Pursiainen, restonomi AMK, kahvila- ja ravintola-alan konsultti, kouluttaja, Malifood Oy

Klinikka-aika on maksuton ja se voidaan pitää joko suomeksi tai englanniksi.

Ilmoittautuminen täällä Eventbriten kautta, sen jälkeen klinikan pitäjä ottaa sinuun yhteyttä ja voitte sopia tarkemmin tapaamisen ajasta ja toteutustavasta etänä. Aikoja voi saada joustavasti, myös iltaisin ja mahd. viikonloppuisinkin.

Kahvilan ja ravintolan perustajan yritysklinikka-aikoja on varattavana 10 kpl ja ne pidetään marras-joulukuussa-21 (viimeistään 22.12.2021 mennessä).

Kannattaa siis varata klinikka-aika nopeasti! Vain yksi aika/yritys! (Yrityksestä voi kerralla voi osallistua sparraukseen useampi henkilö.)

HUOM. Ilmoittautumalla hyväksyt että yhteystietosi (nimi, puhelin ja sähköposti plus mahd. yrityksen nimi) välitetään ulkopuoliselle asiantuntijalle.

Powered by Helsingin uusyrityskeskus ry

Tiedot

Alkaa:
24.11.2021 klo: 13:00
Loppuu:
22.12.2021 klo: 15:00

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Nyt on tarjolla sparrauspalvelua aloittaville kahvila- ja ravintola-alan yrittäjille, jotka tarvitsevat apua toiminnan käynnistämisessä! Yritysklinikalla katsotaan ensin mikä on kahvilan tai ravintolan liikeideasi/yrityksesi tilanne nyt, ja sitten mietitään jatkotoimenpiteet, tavoitteet sekä tulevaisuuden suunnitelmat. Tämä valmentava asiakastapaaminen on sinulle maksuton! Se kestää noin 1 tunnin, ja pidetään etänä (Zoom, Google Meet, Facetime, Skype, WhatsApp tai puhelin). […]
Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!