Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kahvilan ja ravintolan yritysklinikka

16.11.2020

Nyt sparrauspalvelua aloittaville kahvila- ja ravintola-alan yrityksille/yrittäjille, jotka tarvitsevat apua toiminnan käynnistämisessä!

Yritysklinikalla katsotaan ensin mikä on kahvila- tai ravintola-alan liikeideasi/yrityksesi tilanne nyt, ja sitten mietitään jatkotoimenpiteet, tavoitteet sekä tulevaisuuden suunnitelmat.

Tämä valmentava asiakastapaaminen on sinulle maksuton! Se kestää noin 1 tunnin, ja voidaan pitää joko livenä paikan päällä Ensi linjalla tai etänä (puhelin/Zoom/WhatsApp tai Facetime).

Kahvilan ja ravintolan perustajan yritysklinikkaa pidetään 16.11.2020. Valitse ilmoittautumisessa yksi slotti näistä ajoista:

maanantaina 16.11:

klo 11.30-12.30
klo 12.45-13.45
klo 14.00-15.00
klo 15.15-16.15
klo 16.30-17.30

Mitä saat:

Saat täsmäapua kokeneelta asiantuntijalta uuden liiketoiminnan rakentamiseen kannattavasti. Sparrauksessa sinut ohjataan myös tarvittaessa eteenpäin asiantuntijaverkoston palveluntarjoajille.

Klinikan vetäjänä on Malina Pursiainen, restonomi AMK, kahvila- ja ravintola-alan konsultti, kouluttaja, Malifood Oy

Klinikkatapaaminen on maksuton ja se voidaan pitää joko suomeksi tai englanniksi. Ilmoittautuminen täällä Evenbriten kautta, sen jälkeen klinikan pitäjä ottaa sinuun yhteyttä ja voitte sopia tarkemmin tapaamisen toteutustavasta (etänä vai live).

Tervetuloa kahvilan & ravintolan yritysklinikalle!

Tapahtuman tuottaa Helsingin uusyrityskeskus ry

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Kotisivu:
https://www.eventbrite.com/o/newco-helsinki-11217336527
Nyt sparrauspalvelua aloittaville kahvila- ja ravintola-alan yrityksille/yrittäjille, jotka tarvitsevat apua toiminnan käynnistämisessä! Yritysklinikalla katsotaan ensin mikä on kahvila- tai ravintola-alan liikeideasi/yrityksesi tilanne nyt, ja sitten mietitään jatkotoimenpiteet, tavoitteet sekä tulevaisuuden suunnitelmat. Tämä valmentava asiakastapaaminen on sinulle maksuton! Se kestää noin 1 tunnin, ja voidaan pitää joko livenä paikan päällä Ensi linjalla tai etänä (puhelin/Zoom/WhatsApp tai Facetime). Kahvilan ja ravintolan perustajan yritysklinikkaa pidetään […]

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!