Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kevytyrittäjä-info (online)

9.3.2021 klo: 10:0011:30

Oletko harkinnut yrittäjämäistä toimintaa kevytyrittäjänä?

Mitä ”kevytyrittäjyys” oikeasti tarkoittaa? Miten kevytyrittäjyys on säädelty? Mihin toimintaan kevytyrittäjyys sopii ja mihin taas ei?

Tule kuuntelemaan NewCo Helsingin Kevytyrittäjä-infoon mitä eri vaihtoehtoja on kevytyrittäjyyteen ja milloin se kannattaisi valita!

Tilaisuus pidetään suomeksi Teamsissa ja se on maksuton.

Tämä info kestää n. 45 min + kysymykset & vastaukset.

Lopuksi on lyhyt esittely yhdestä palvelun tarjoajastaOmapaja, Marko Tyyskä

www.omapaja.fi

Ilmoittaudu ja varaa paikkasi! Teams-linkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille edellisenä päivänä.

Tervetuloa Kevytyrittäjä-infoon online!

P.S. Kevytyrittäjä-info on tulossa myöhemmin keväällä myös englanniksi! Light entrepreneur info is also coming in English later this spring!

Teamsin käytöstä:

Tarvitset infoon osallistuaksesi tietokoneen nettiyhteyksillä ja mielellään chrome-selaimen. Teams-kutsu lähetetään edellisenä päivänä samaan sähköpostiosoitteeseen jolla ilmoittauduit.

Kirjaudu sisään mielellään omalla nimelläsi tai niin että siitä jotenkin sinut tunnistaa, sillä infon materiaalit lähetetään jälkikäteen osallistuneille sähköpostilla.

Infoa ei tallenneta.

  1. Valitse ”Liity kokoukseen napsauttamalla tätä” ja liity verkossa mielellään n. 5-10 min ennen infon alkua. (Teams-ohjelmaa ei siis tarvitse ladata koneellesi ellei sinulla jo ole sitä ennestään.)
  2. Pidä kamera mielellään pois päältä että nettiyhteydet toimivat kunnolla.
  3. Pidä myös mikki mykistettynä, ettei taustahälinät kuulu läpi kaikille.
  4. Kirjoita kysymyksesi chat-keskusteluun. Tai nosta käsi Teams-paneelissa ja avaa mikki kun saat vuoron kysyä.

Tiedot

Päivämäärä:
9.3.2021
Aika:
10:00 – 11:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Oletko harkinnut yrittäjämäistä toimintaa kevytyrittäjänä? Mitä ”kevytyrittäjyys” oikeasti tarkoittaa? Miten kevytyrittäjyys on säädelty? Mihin toimintaan kevytyrittäjyys sopii ja mihin taas ei? Tule kuuntelemaan NewCo Helsingin Kevytyrittäjä-infoon mitä eri vaihtoehtoja on kevytyrittäjyyteen ja milloin se kannattaisi valita! Tilaisuus pidetään suomeksi Teamsissa ja se on maksuton. Tämä info kestää n. 45 min + kysymykset & vastaukset. Lopuksi […]

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!