Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kevytyrittäjä-info (online)

9.5.2022 klo: 13:0014:30

Oletko harkinnut yrittäjämäistä toimintaa kevytyrittäjänä?

Mitä ”kevytyrittäjyys” oikeasti tarkoittaa? Miten kevytyrittäjyys on säädelty? Mihin toimintaan kevytyrittäjyys sopii ja mihin taas ei?

Tule kuuntelemaan NewCo Helsingin Kevytyrittäjä-infoon mitä eri vaihtoehtoja on kevytyrittäjyyteen ja milloin se kannattaisi valita!

Tilaisuus pidetään suomeksi Teamsissa ja se on maksuton.

Tämä info kestää n. 45 min + kysymykset & vastaukset.

Lopuksi on lyhyt esittely yhdestä palveluntarjoajasta – Omapaja, Matti Jääskeläinen

www.omapaja.fi

Ilmoittaudu ja varaa paikkasi! Teams-linkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille edellisenä päivänä ja uudelleen muistutuksena hieman ennen tilaisuuden alkua.

Tervetuloa Kevytyrittäjä-infoon online!

Teamsin käytöstä:

Kirjaudu sisään mielellään omalla nimelläsi tai niin että siitä jotenkin sinut tunnistaa, sillä infon materiaalit lähetetään jälkikäteen osallistuneille sähköpostilla.

Infoa ei tallenneta.

  • Valitse ”Liity kokoukseen napsauttamalla tästä” ja liity verkossa mielellään n. 5-10 min ennen infon alkua. (Teams-ohjelmaa ei siis tarvitse ladata koneellesi ellei sinulla jo ole sitä ennestään.)
  • Pidä kamera mielellään pois päältä ja myös mikki mykistettynä että nettiyhteydet toimivat kunnolla.
  • Kirjoita kysymyksesi chat-keskusteluun. Tai nosta käsi Teams-paneelissa ja avaa mikki kun saat vuoron kysyä.

Tiedot

Päivämäärä:
9.5.2022
Aika:
13:00 – 14:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Oletko harkinnut yrittäjämäistä toimintaa kevytyrittäjänä? Mitä ”kevytyrittäjyys” oikeasti tarkoittaa? Miten kevytyrittäjyys on säädelty? Mihin toimintaan kevytyrittäjyys sopii ja mihin taas ei? Tule kuuntelemaan NewCo Helsingin Kevytyrittäjä-infoon mitä eri vaihtoehtoja on kevytyrittäjyyteen ja milloin se kannattaisi valita! Tilaisuus pidetään suomeksi Teamsissa ja se on maksuton. Tämä info kestää n. 45 min + kysymykset & vastaukset. Lopuksi […]