Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kevytyrittäjä-info

24.8.2022 klo: 10:0011:00

Mitä jos työllistäisit itsesi kevytyrittäjänä?

Mitä ”kevytyrittäjyys” oikeasti tarkoittaa? Miten kevytyrittäjyys on säädelty? Mihin toimintaan kevytyrittäjyys sopii ja mihin taas ei?

Tule kuuntelemaan NewCo Helsingin Kevytyrittäjä-infoon mitä eri vaihtoehtoja on kevytyrittäjyyteen ja milloin se kannattaisi valita!

Tilaisuus on maksuton ja se pidetään Ohjaamossa, os. Fredrikinkatu 48.

Tämä info on suunnattu erityisesti Ohjaamon asiakkaille eli alle 30 vuotiaille.

Tilaisuus kestää n. 45 min + kysymykset & vastaukset.

Lopuksi on esimerkkinä yhden palveluntarjoajan lyhyt esittely (vahvistuu myöhemmin).

Ilmoittaudu ja varaa paikkasi!

Saat infosta muistutuksen sähköpostiisi päivää ennen tilaisuutta ja hieman ennen aloitusta. Muistathan tarkistaa myös roskaposti-kansio ettei viesti ole eksynyt sinne.

Tervetuloa Kevytyrittäjä-infoon Ohjaamoon!

Miten löytää perille?

Ohjaamo sijaitsee Kampissa, osoitteessa Fredrikinkatu 48, Kampin metroaseman vieressä Tennispalatsia vastapäätä. Ks. kartta linkistä

https://ohjaamo.hel.fi/ota-yhteytta/

****************************************

NewCo Helsinki käyttää Eventbrite-palvelua tapahtumailmoittautumisiin. Ilmoittautuessasi tapahtumiimme sinulta kerätään nimi ja sähköpostiosoite. Voit tilata uutiskirjeemme samalla.

Käytämme tietoja osallistujamäärien seuraamiseen, ja että voimme lähettää sinulle tarvittavia tietoja tapahtumiin osallistumista varten, kuten osallistumislinkit ja mahdolliset muutokset. Keräämme tapahtumista myös palautetta. Emme välitä Eventbritesta keräämiämme tietoja eteenpäin.

NewCo Helsinki säilyttää tapahtumien tietoja palvelussa 12 kk. Halutessasi voit luoda oman profiilin palveluun, jonka avulla voit hallinnoida itse ilmoittautumisiasi (ml. tietojesi poistot). NewCo Helsingin tapahtumiin ilmoittautuminen ei kuitenkaan edellytä profiilin luomista.

****************************************

Tiedot

Päivämäärä:
24.8.2022
Aika:
10:00 – 11:00

Tapahtumapaikka

Ohjaamo Helsinki
48 Fredrikinkatu
Helsinki, 00101 Finland

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Mitä jos työllistäisit itsesi kevytyrittäjänä? Mitä ”kevytyrittäjyys” oikeasti tarkoittaa? Miten kevytyrittäjyys on säädelty? Mihin toimintaan kevytyrittäjyys sopii ja mihin taas ei? Tule kuuntelemaan NewCo Helsingin Kevytyrittäjä-infoon mitä eri vaihtoehtoja on kevytyrittäjyyteen ja milloin se kannattaisi valita! Tilaisuus on maksuton ja se pidetään Ohjaamossa, os. Fredrikinkatu 48. Tämä info on suunnattu erityisesti Ohjaamon asiakkaille eli alle […]