Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kielikuvat – helppo keino rikastaa yrityksesi esittelyä

23.11.2021 klo: 10:0012:00

Tervetuloa oppimaan rakentamaan kielikuvia, joilla kertoa yrityksesi liiketoiminnasta helposti ja ymmärrettävästi!

Aloittelevana yrittäjänä saat varmaankin jatkuvasti kertoa itsestä ja yritysideastasi.

Itsestään ja omasta yritysideastaan on kuitenkin vaikea kertoa kiinnostavasti, varsinkin kun osaaminen omassa asiassa syvenee ja tekeminen monimutkaistuu. Samalla ammatillinen jargon saattaa ruveta tuntumaan tavalliselta. Silloin on vaikea selittää maallikolle, mitä oikein tekee. Puhumattakaan siitä, kun asiakkaalle pitäisi selittää, miksi hänen kannattaisi ostaa juuri sinun palveluita.

Miten siis kertoa omasta toiminnasta toisille tavalla, joka jää mieleen? Vastaus piilee kielikuvissa. Ne ovat keino kuvata vieraita konsepteja tavalla, joka tuntuu toiselle heti tutulta. Kielikuvat ovat taitavien puhujien suosituimpia työkaluja oman viestin paketointiin kiinnostavaksi.

Tässä koulutuksessa opettelet selkiyttämään viestiäsi kielikuvin. Koulutuksen jälkeen osaat käyttää kielikuvia karismaattisesti ja vaivattomasti, sekä selittää siten monimutkaisiakin asioita yksinkertaisen myyvästi.

Tavoitteet

  1. Ymmärrät kielikuvien voiman ja potentiaalin viestinnän keinona.
  2. Osaat kertoa yrityksestäsi kirjavin kielikuvin niiden käyttöä jännittämättä.
  3. Selkeys vahvistuu entisestään siihen, mitä yrityksesi tarkalleen ottaen tekee. Siten myös mielenrauha kasvaa, selkeyden tunne lisääntyy, ja itsevarmuus kehittyy.

Kouluttajana Miika Karppinen & Juuso Kurttila, kompassion.fi

Tämä koulutus on maksuton ja se pidetään suomeksi paikan päällä NewCo Helsingissä, Ensi linja 1, juhlasalissa. Paikkoja rajoitetusti, joten ilmoittaudu pian!

Tervetuloa Kielikuvat-koulutukseen!

Tulethan vain terveenä. Tiloissa voi olla turvallisesti väljästi. Käytä halutessasi maskia.

Kouluttajista tarkemmin:

Miika Karppinen

Miika Karppinen on seikkailija, puhevalmentaja ja tarinankertoja. Ujosta esiintymiskammoisesta pojasta lavaa rakastavaksi esiintyjäksi kasvanut Miika rohkaisee suomalaisia olemaan välittömämpiä ja avoimempia. Hän rakastaa ihmismielen toimintaa, ja valmentaa yritysjohtajia läpimurtoihin olemalla välittömiä itselleen ja muille – ja pitää samalla keskiviikot vapaana seikkailuille.

Juuso Kurttila

Juusossa parasta on vahva inhimillinen läsnäolo ja kyky laittaa itsensä alttiiksi, jotta muutkin uskaltavat avautua ja kokeilla. Ihmisläheisellä otteellaan hän on menestyksekkäästi johtanut muutosta koko Suomen kattavassa nuorisojärjestössä, argumentoinut varusmiesten edun puolesta kymmenen uutisissa, ja esittänyt suuryritysten strategioita yritysten johdolle – itse tekemiensä laulujen muodossa. Juuso uskoo, että vilpitön kommunikaatio voi ratkaista kaikki ongelmat maailmassa.

Tiedot

Päivämäärä:
23.11.2021
Aika:
10:00 – 12:00

Tapahtumapaikka

YritysLinna
Ensi linja 1
Helsinki, 00530 Finland

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Tervetuloa oppimaan rakentamaan kielikuvia, joilla kertoa yrityksesi liiketoiminnasta helposti ja ymmärrettävästi! Aloittelevana yrittäjänä saat varmaankin jatkuvasti kertoa itsestä ja yritysideastasi. Itsestään ja omasta yritysideastaan on kuitenkin vaikea kertoa kiinnostavasti, varsinkin kun osaaminen omassa asiassa syvenee ja tekeminen monimutkaistuu. Samalla ammatillinen jargon saattaa ruveta tuntumaan tavalliselta. Silloin on vaikea selittää maallikolle, mitä oikein tekee. Puhumattakaan siitä, […]
Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!