Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Liiketoiminnan digitaalinen kehittäminen -koulutuskokonaisuus keväällä 2022

26.1.2022 klo: 13:0016:00

Kaksi naista pöydän ääressä. Taustalla muotokuvia.

Metropolian Oona 2.0 -hankkeen Liiketoiminnan digitaalinen kehittäminen -koulutuskokonaisuus tarjoaa osallistujalle eväitä oman liiketoiminnan digitalisointiin. Se auttaa yrittäjää määrittelemään niitä mahdollisuuksia, joita digitaalisuus tarjoaa omalle yritystoiminnalle ja sen kehittämiselle. Kokonaisuus sisältää johdanto-osan sekä kolme teemakoulutusta; Digitaalinen markkinointi, Digityökalut ja Verkkokaupan mahdollisuudet. Lisäksi yrittäjille on tarjolla teemoihin liittyviä lisätyöpajoja. Koulutuskokonaisuus käynnistyy jälleen tammikuussa ja siihen voivat osallistua kaikki uusmaalaiset naisyrittäjät. Ilmoittaudu kevään 2022 koulutuskokonaisuuteen e-lomakkeella.

Tiedot

Päivämäärä:
26.1.2022
Aika:
13:00 – 16:00

Järjestäjä

Metropolia
Metropolian Oona 2.0 -hankkeen Liiketoiminnan digitaalinen kehittäminen -koulutuskokonaisuus tarjoaa osallistujalle eväitä oman liiketoiminnan digitalisointiin. Se auttaa yrittäjää määrittelemään niitä mahdollisuuksia, joita digitaalisuus tarjoaa omalle yritystoiminnalle ja sen kehittämiselle. Kokonaisuus sisältää johdanto-osan sekä kolme teemakoulutusta; Digitaalinen markkinointi, Digityökalut ja Verkkokaupan mahdollisuudet. Lisäksi yrittäjille on tarjolla teemoihin liittyviä lisätyöpajoja. Koulutuskokonaisuus käynnistyy jälleen tammikuussa ja siihen voivat osallistua […]
Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!