Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Liiketoimintasuunnitelma-koulutus syksy 2020 (online)

14.9.2020 klo: 13:0014:30

Tule mukaan NewCon Helsingin LIIKETOIMINTASUUNNITELMA-koulutukseen! Käymme yhdessä LTS:n rungon läpi ja mitä sen pitäisi sisältää!

HUOM. Valitettavasti olemme koronatilanteen takia joutuneet siirtämään koulutukset pidettäväksi etänä Teamsissa. LTS-koulutusta EI siis pidetä paikan päällä Ensi linjalla ainakaan toistaiseksi.

Oletko yritystä perustamassa? Aiotko hakea starttirahaa? Tai tarvitsetko pankkilainaa suurempiin alkuhankintoihin? Pitäisi siis kirjoittaa hyvä liiketoimintasuunnitelma (LTS) mutta sen tekeminen jotenkin takkuaa…?

Hyvin tehty liiketoimintasuunnitelma on aina konkreettinen yritystoiminnan toteuttamissuunnitelma. Ennen kaikkea LTS on yrittäjää itseään varten!

Sitä tehdessäsi ymmärrät paremmin yrityksesi:

– myytävät tuotteet ja tuotteistuksen
– potentiaalisimmat asiakasryhmät
– markkinointisuunnitelman
– myyntisuunnitelman
– rahoituslaskelman
– kannattavuuslaskelman
– myyntilaskelman

Suosittelemme että osallistut aina ensin NewCon Yritysinfoon, missä käydään yrittämiseen, yrityksen perustamiseen ja starttirahaan liittyviä asioita. Tässä LTS-koulutuksessa keskitymme vain liiketoimintasuunnitelmaan.

Koulutus ei ole työpaja eli sen aikana ei ole tarkoitus kirjoittaa omaa liiketoimintasuunnitelmaa. Kun teet hyvät muistiinpanot, niin pääset tositoimiin kirjoittamaan kotona oman yrityksesi toteuttamissuunnitelman kaikessa rauhassa.

Tiivis n. 1,5 tunnin LTS-koulutus pidetään suomeksi, ja se on maksuton! Kotisivuiltamme saat LTS-dokumenttipohjan ja siihen liittyvät myynti- ja kannattavuuslaskelmat käyttöösi: https://newcohelsinki.fi/fi/palvelut/liiketoimintasuunnitelma/.

Teamsin käytöstä:

  1. Valitse linkistä ja liity verkossa mielellään jo 10-15 min ennen mutta viimeistään klo 13 mennessä kiitos!

(Teams-ohjelmaa ei siis tarvitse ladata koneellesi ellei sinulla jo ole siitä työpöytäsovellusta.)

  1. Kirjaudu sisään omalla nimelläsi, sillä koulutuksen materiaalit lähetetään jälkikäteen vain osallistuneille sähköpostilla.
  2. Pidä kamera mielellään pois päältä että nettiyhteydet toimivat kunnolla.
  3. Pidä myös mikki mykistettynä, ettei taustahälinät kuulu läpi kaikille.
  4. Kun haluat kysyä, nosta käsi (käden kuvan Teams-paneelissa keskellä) ja avaa mikki kun on vuorosi kysyä.

Kysymyksiä voi aina toki kirjoittaa myös chat-keskustelussa.

Tervetuloa LTS-koulutukseen online!

 

Tiedot

Päivämäärä:
14.9.2020
Aika:
13:00 – 14:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Sähköposti:
0
Tapahtumaluokka:
Tule mukaan NewCon Helsingin LIIKETOIMINTASUUNNITELMA-koulutukseen! Käymme yhdessä LTS:n rungon läpi ja mitä sen pitäisi sisältää! HUOM. Valitettavasti olemme koronatilanteen takia joutuneet siirtämään koulutukset pidettäväksi etänä Teamsissa. LTS-koulutusta EI siis pidetä paikan päällä Ensi linjalla ainakaan toistaiseksi. Oletko yritystä perustamassa? Aiotko hakea starttirahaa? Tai tarvitsetko pankkilainaa suurempiin alkuhankintoihin? Pitäisi siis kirjoittaa hyvä liiketoimintasuunnitelma (LTS) mutta sen tekeminen […]

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!