Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Liiketoimintasuunnitelma & laskelmat-koulutus

21.11.2022 klo: 13:0014:30

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Tule mukaan NewCon Helsingin Liiketoimintasuunnitelma & laskelmat-koulutukseen!

Oletko yritystä perustamassa? Aiotko hakea starttirahaa? Tai tarvitsetko pankkilainaa suurempiin alkuhankintoihin? Pitäisi siis kirjoittaa hyvä liiketoimintasuunnitelma (LTS) mutta sen tekeminen jotenkin takkuaa…?

Hyvin tehty liiketoimintasuunnitelma on aina konkreettinen yritystoiminnan toteuttamissuunnitelma. Ennen kaikkea LTS on yrittäjää itseään varten!

Sitä tehdessäsi ymmärrät paremmin yrityksesi:

  • myytävät tuotteet ja tuotteistuksen
  • potentiaalisimmat asiakasryhmät
  • markkinointisuunnitelman
  • myyntisuunnitelman
  • rahoituslaskelman
  • kannattavuuslaskelman
  • myyntilaskelman

Suosittelemme että osallistut aina ensin NewCo Helsingin Yritysinfoon yritystä aloittaville, missä käydään yrittämiseen, yrityksen perustamiseen ja starttirahaan liittyviä asioita.

Tässä koulutuksessa keskitymme vain liiketoimintasuunnitelmaan ja laskelmiin. Koulutus ei ole työpaja eli sen aikana ei ole tarkoitus kirjoittaa omaa liiketoimintasuunnitelmaa tai täyttää laskelmia. Kannattaa tehdä myös omia muistiinpanoja, niin pääset sitten tositoimiin kirjoittamaan oman yrityksesi toteuttamissuunnitelman kaikessa rauhassa ja muuttamaan kirjallinen suunnitelma myös numeromuotoon laskelmiin.

Koulutuksen esitysmateriaalit jaetaan jälkikäteen osallistujille sähköpostilla.

Kotisivuiltamme saat LTS-dokumenttipohjan + hyvät ohjeet sekä voit ladata kannattavuus- ja myyntikannattavuuslaskelmat käyttöösi. https://newcohelsinki.fi/fi/palvelut/liiketoimintasuunnitelma/

NewCo Helsinki järjestää tämän koulutuksen Helsingin kaupungin työllisyyspalvelujen tiloissa, os. Malminkatu 34, 2. kerroksen KOIVU-luokassa.

Koulutus on maksuton mutta ilmoittaudu etukäteen ja varaa paikkasi! (Rajoitettu osallistumismäärä)

Tervetuloa mukaan LTS-koulutukseen!

Työllisyyspalvelujen asiakaspalvelupiste Kampissa on osoitteessa Malminkatu 34. Kampin metroasemalta kävelee sinne n. 6 minuutissa, ks. kartta alla.

************************************

NewCo Helsinki käyttää Eventbrite-palvelua tapahtumailmoittautumisiin. Ilmoittautuessasi tapahtumiimme sinulta kerätään nimi ja sähköpostiosoite. Voit tilata uutiskirjeemme samalla.

Käytämme tietoja osallistujamäärien seuraamiseen, ja että voimme lähettää sinulle tarvittavia tietoja tapahtumiin osallistumista varten, kuten osallistumislinkit ja mahdolliset muutokset. Keräämme tapahtumista myös palautetta. Emme välitä Eventbritesta keräämiämme tietoja eteenpäin.

NewCo Helsinki säilyttää tapahtumien tietoja palvelussa 12 kk. Halutessasi voit luoda oman profiilin palveluun, jonka avulla voit hallinnoida itse ilmoittautumisiasi (ml. tietojesi poistot). NewCo Helsingin tapahtumiin ilmoittautuminen ei kuitenkaan edellytä profiilin luomista.

**************************************

Tiedot

Päivämäärä:
21.11.2022
Aika:
13:00 – 14:30

Tapahtumapaikka

Malminkatu 34
34 Malminkatu
Helsinki, 00100 Finland

Järjestäjä

Business Helsinki / NewCo Helsinki
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Tule mukaan NewCon Helsingin Liiketoimintasuunnitelma & laskelmat-koulutukseen! Oletko yritystä perustamassa? Aiotko hakea starttirahaa? Tai tarvitsetko pankkilainaa suurempiin alkuhankintoihin? Pitäisi siis kirjoittaa hyvä liiketoimintasuunnitelma (LTS) mutta sen tekeminen jotenkin takkuaa…? Hyvin tehty liiketoimintasuunnitelma on aina konkreettinen yritystoiminnan toteuttamissuunnitelma. Ennen kaikkea LTS on yrittäjää itseään varten! Sitä tehdessäsi ymmärrät paremmin yrityksesi: myytävät tuotteet ja tuotteistuksen potentiaalisimmat asiakasryhmät markkinointisuunnitelman myyntisuunnitelman rahoituslaskelman kannattavuuslaskelman myyntilaskelman Suosittelemme että osallistut aina ensin NewCo Helsingin Yritysinfoon yritystä aloittaville, missä käydään yrittämiseen, yrityksen perustamiseen…