Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Liiketoimintasuunnitelma & laskelmat-koulutus (online)

24.1.2022 klo: 13:0014:30

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Tule mukaan NewCon Helsingin Liiketoimintasuunnitelma & laskelmat-koulutukseen!

Tämä koulutus pidetään edelleen etänä Teamsissa. Ja edelleen maksutta!

Oletko yritystä perustamassa? Aiotko hakea starttirahaa? Tai tarvitsetko pankkilainaa suurempiin alkuhankintoihin? Pitäisi siis kirjoittaa hyvä liiketoimintasuunnitelma (LTS) mutta sen tekeminen jotenkin takkuaa…?

Hyvin tehty liiketoimintasuunnitelma on aina konkreettinen yritystoiminnan toteuttamissuunnitelma. Ennen kaikkea LTS on yrittäjää itseään varten!

Sitä tehdessäsi ymmärrät paremmin yrityksesi:

  • myytävät tuotteet ja tuotteistuksen
  • potentiaalisimmat asiakasryhmät
  • markkinointisuunnitelman
  • myyntisuunnitelman
  • rahoituslaskelman
  • kannattavuuslaskelman
  • myyntilaskelman

Suosittelemme että osallistut aina ensin NewCo Helsingin Yritysinfoon yritystä aloittaville, missä käydään yrittämiseen, yrityksen perustamiseen ja starttirahaan liittyviä asioita.

Tässä koulutuksessa keskitymme vain liiketoimintasuunnitelmaan ja laskelmiin. Koulutus ei ole työpaja eli sen aikana ei ole tarkoitus kirjoittaa omaa liiketoimintasuunnitelmaa tai täyttää laskelmia. Kannattaa tehdä myös omia muistiinpanoja, niin pääset sitten tositoimiin kirjoittamaan oman yrityksesi toteuttamissuunnitelman kaikessa rauhassa ja muuttamaan kirjallinen suunnitelma myös numeromuotoon laskelmiin.

Koulutusta ei tallenneta Teamsissa, mutta esitysmateriaali jaetaan jälkikäteen osallistuneille sähköpostilla.

Kotisivuiltamme saat LTS-dokumenttipohjan + hyvät ohjeet sekä voit ladata kannattavuus- ja myyntikannattavuuslaskelmat käyttöösi. https://newcohelsinki.fi/fi/palvelut/liiketoimintasuunnitelma/

Rajoitettu määrä paikkoja, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla pian!

Tervetuloa koulutukseen online!

Teamsin käytöstä:

Tarvitset koulutukseen osallistuaksesi tietokoneen nettiyhteyksillä ja mielellään chrome-selaimen. Teams-kutsu lähetetään edellisenä päivänä samaan sähköpostiosoitteeseen jolla ilmoittauduit.

Kirjaudu sisään omalla nimelläsi tai niin että siitä sinut jotenkin tunnistaa, että voimme lähettää koulutuksen materiaalit jälkikäteen sähköpostilla.

  1. Valitse “Liity kokoukseen napsauttamalla tästä” ja liity verkossa mielellään n. 5-10 min ennen alkua. (Teams-ohjelmaa ei siis tarvitse ladata koneellesi ellei sinulla jo ole sitä ennestään.)
  2. Pidä kamera mielellään pois päältä ja myös mikki mykistettynä että nettiyhteydet toimivat kunnolla.
  3. Kysymyksesi voit kirjoittaa chat-keskusteluun. Tai voit nostaa käden Teams-paneelissa ja avata mikin kun saat vuoro kysyä.

Koulutuksessa käsitellään asiat yleisellä tasolla. Kysymykset, jotka liittyvät vain omaan liiketoimintasuunnitelmaasi tai tilanteesi, kannattaa esittää tarkemmin yritysneuvojallesi henkilökohtaisessa ja luottamuksellisessa neuvontatapaamisessa.

Tiedot

Päivämäärä:
24.1.2022
Aika:
13:00 – 14:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Tule mukaan NewCon Helsingin Liiketoimintasuunnitelma & laskelmat-koulutukseen! Tämä koulutus pidetään edelleen etänä Teamsissa. Ja edelleen maksutta! Oletko yritystä perustamassa? Aiotko hakea starttirahaa? Tai tarvitsetko pankkilainaa suurempiin alkuhankintoihin? Pitäisi siis kirjoittaa hyvä liiketoimintasuunnitelma (LTS) mutta sen tekeminen jotenkin takkuaa…? Hyvin tehty liiketoimintasuunnitelma on aina konkreettinen yritystoiminnan toteuttamissuunnitelma. Ennen kaikkea LTS on […]
Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!