Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luottokauppa ja maksunvalvonta (online)

26.3.2021 klo: 10:0011:30

Haluatko yrittäjänä minimoida luottotappiosi ja suoriutua asiakkaiden laskutuksesta sekä maksuvalvonnasta?

Haluatko yrittäjänä minimoida luottotappiosi ja suoriutua asiakkaiden laskutuksesta sekä maksuvalvonnasta parhaalla mahdollisella lopputuloksella? Milloin on parempia suosia käteiskauppaa laskulla myymisen sijaan?

Luotonhallinnan ja maksuvalvonnan webinaari evästää erityisesti aloittavia yrittäjiä tekemään myymään asiakkaille oikeilla instrumenteilla ja antaa työkaluja miten sille tärkeimmäksi luokitellulle asiakkaalle kertoa hänelle osoitetun laskun on edelleen maksamatta.

Webinaari-isäntänä toimii Perintäritarin toinen yrittäjä Juha Järvinen.

Perintäritari Oy on perintätoimisto, joka auttaa yrityksiä tekemään parempaa luotonhallintaa ja maksuvalvontaa. Parasta perinnän ennaltaehkäisyä on oikeat luottopäätökset ja laadukas maksumuistuttaminen.

Webinaari pidetään suomeksi Teamsissa ja se on maksuton!

Teams-linkki lähetetään koulutusta edeltävänä päivänä ilmoittautuneille samaan sähköpostiin jolla on ilmoittauduttu.

Rajoitettu määrä lippuja, varaa siis paikkasi linjoilla siis pian!

Tervetuloa webinaariin!

Teamsin käytöstä:

Tarvitset webinaariin osallistuaksesi tietokoneen nettiyhteyksillä ja mielellään chrome-selaimen. Teams-kutsu lähetetään edellisenä päivänä samaan sähköpostiosoitteeseen jolla ilmoittauduit.

Kirjaudu sisään omalla nimelläsi tai niin että siitä sinut jotenkin tunnistaa, sillä jos koulutuksesta tulee materiaaleja jakoon, ne lähetetään jälkikäteen vain osallistuneille sähköpostilla.

1. Valitse ”Liity kokoukseen napsauttamalla tätä” ja liity verkossa mielellään n. 5-10 min ennen tilaisuuden alkua. (Teams-ohjelmaa ei siis tarvitse ladata koneellesi ellei sinulla jo ole sitä ennestään.)

2. Pidä kamera mielellään pois päältä että nettiyhteydet toimivat kunnolla.

3. Pidä myös mikki mykistettynä, ettei taustahälinät kuulu läpi kaikille.

4. Kysymykset voit kirjoittaa chat-keskusteluun, niin ne käydään aina läpi kunkin osion päätteeksi.

Webinaaria ei tallenneta Teamsissa.

Tiedot

Päivämäärä:
26.3.2021
Aika:
10:00 – 11:30

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Haluatko yrittäjänä minimoida luottotappiosi ja suoriutua asiakkaiden laskutuksesta sekä maksuvalvonnasta? Haluatko yrittäjänä minimoida luottotappiosi ja suoriutua asiakkaiden laskutuksesta sekä maksuvalvonnasta parhaalla mahdollisella lopputuloksella? Milloin on parempia suosia käteiskauppaa laskulla myymisen sijaan? Luotonhallinnan ja maksuvalvonnan webinaari evästää erityisesti aloittavia yrittäjiä tekemään myymään asiakkaille oikeilla instrumenteilla ja antaa työkaluja miten sille tärkeimmäksi luokitellulle asiakkaalle kertoa hänelle osoitetun […]

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!