Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luovien alojen yrittäjien verkostoitumisilta

18.5.2022 klo: 16:0019:00

NewCo Helsingin tiloissa Kalliossa (Ensi Linja 1) järjestettävä luovien alojen yrittäjien verkostoitumis- ja keskustelutapahtuma.

Tervetuloa kulttuurin ja luovien alojen yrittäjien inspiroivaan verkostoitumistilaisuuteen, jonka avauspuhujana toimii tutkija ja visiönääri Sam Inkinen. Hän alustaa yhteistä tilaisuuttamme teemalla luovalla ajattelulla ovet auki tulevaisuuksiin.

”Luovuudesta, luovista aloista (engl. creative industries), innovaatioista ym. on puhuttu viime vuosikymmenten aikana paljon. Yhtenä haasteena on se, kuinka sana muuttuu lihaksi ja kuinka luovat periaatteet kytketään ihmisen, tiimin ja organisaation arkeen. Luova tulevaisuustyö pyrkii katsomaan maailmaa sekä toimintaympäristön muutoksia ja mahdollisuuksia monikossa. Kysymys on aktiivisesta verkostoja, dialogia ja mielikuvitusta hyödyntävästä prosessista: tulevaisuuden vaihtoehtoja paitsi hahmotetaan ja skenaroidaan myös konkreettisesti keksitään ja tehdään.” (Sam Inkinen)

Sam Inkisen puheenvuoron jälkeen pohdimme yhdessä luovien alojen tulevaisuuksien näkymiä. Tapahtumassa verkostoidumme toisia luovan alan yrittäjiä tapaamalla sekä keskustelemalla ja ideoimalla yhdessä.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki luovien alojen yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet. Tapahtuma on maksuton osallistujille.

Ohjelma:

16.00 Kahvi, tee ja pientä purtavaa

16.30 ”Luovalla ajattelulla ovet auki tulevaisuuksiin”, tohtori Sam Inkinen

17.00 Verkostoitumista ja pohdintoja pöytäkunnittain illan teemoista ja tavoitteista

18.30 Yhteenveto ja lisää verkostoitumista

19.00 Tilaisuuden päätössanat

Tapahtumaan on rajattu määrä paikkoja. Ilmoittaudu ensin Eventbritessa. Kun ilmoittaudut, niin sitouduthan tulemaan myös paikalle. Mielellämme varmistaisimme, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan.

Tiedot

Päivämäärä:
18.5.2022
Aika:
16:00 – 19:00

Tapahtumapaikka

YritysLinna
Ensi linja 1
Helsinki, 00530 Finland

Järjestäjä

NewCo Helsinki
NewCo Helsingin tiloissa Kalliossa (Ensi Linja 1) järjestettävä luovien alojen yrittäjien verkostoitumis- ja keskustelutapahtuma. Tervetuloa kulttuurin ja luovien alojen yrittäjien inspiroivaan verkostoitumistilaisuuteen, jonka avauspuhujana toimii tutkija ja visiönääri Sam Inkinen. Hän alustaa yhteistä tilaisuuttamme teemalla luovalla ajattelulla ovet auki tulevaisuuksiin. ”Luovuudesta, luovista aloista (engl. creative industries), innovaatioista ym. on puhuttu viime vuosikymmenten aikana paljon. Yhtenä […]