Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Markkinoinnista potkua myyntiin

2.11.2022 klo: 12:0016:00

Tule kiillottamaan liikeideaasi ja brändiäsi, hiomaan kohderyhmääsi ja rakentamaan toimivaa, myyntiä kasvattavaa markkinointia.

Tuntuuko siltä, että myynti voisi sujua hiukan paremminkin? Tai että asiakkaita on vaikea tavoittaa ja vakuuttaa siitä, mitä myyt? Eivätkö somen seuraajamäärät kasva uutterasta postaamisesta huolimatta?

Tule verestämään markkinointitaitojasi ja oppimaan uutta. NewCo Helsinki järjestää yrittäjille tai jo pitkälle liikeideaansa hioneille maksuttoman markkinointikoulutuksen keskiviikkona 2.11.2022 klo 12-16.

Tässä tiiviissä koulutuksessa opit perusteet mm. seuraavista asioista:

  • Mikä on liikeidea, ja miksi sen hiominen kannattaa?
  • Miten määrittelen kohderyhmäni?
  • Miten teen kilpailija-analyysin ja hyödynnän sitä?
  • Mitä on tuote-/palvelumuotoilu ja mitä hyötyä siitä on omassa liiketoiminnassani?
  • Mitä kaikkea kuuluu markkinointiin?
  • Miten minun kannattaa mainostaa?
  • Miten markkinointi eroaa myynnistä? Ja mitä omassa liiketoiminnassani kannattaa painottaa?
  • Miten asetan tavoitteita ja mittaan tuloksia?

Työskentelytapamme on käytännönläheinen: voit keskittyä opitun soveltamiseen juuri sinun liiketoimintasi kehittämiseksi. Voit halutessasi tehdä myös ennakkotehtävän, josta on suuresti apua markkinointisi ja brändisi jatkojalostamisessa kurssin aikana.

Tulet saamaan ilmoittautumisesi jälkeen sähköpostitse ennakkotehtävän. Sen suorittaminen ei ole pakollista, mutta siitä on reilusti hyötyä, kun lähdemme hiomaan brändistäsi ja markkinoinnistasi timanttista.

Kouluttajana on yritysneuvoja Pia Partanen. Pialla on 18 vuoden kokemus brändimarkkinoinnista (mm. Hartwall, Leaf ja Tiimari) sekä kymmenen vuoden tausta omaa yrittäjyyttä.

Koulutus pidetään Business Helsingin tiloissamme Kampissa, osoitteessa Kansakoulukatu 3 ja siellä 4. kerroksen Hiilinielu-luokassa.

Ilmoittaudu pian ja varaa paikkasi! (Rajoitettu osallistujamäärä)

Tervetuloa mukaan!

Uusi toimipisteemme on Kampissa, Business Helsinki, osoitteessa Kansakoulukatu 3 (KOO3). Kampin metroasemalta kävelee sinne n.7 minuutissa, ks. kartta alla.

Tule 1. kerroksen ala-aulasta hissillä suoraan 4. kerrokseen, ja Hiilinielu-luokkatila on hisseistä vasemmalle. Kiitos!

*******************************

NewCo Helsinki käyttää Eventbrite-palvelua tapahtumailmoittautumisiin. Ilmoittautuessasi tapahtumiimme sinulta kerätään nimi ja sähköpostiosoite. Voit tilata uutiskirjeemme samalla.

Käytämme tietoja osallistujamäärien seuraamiseen, ja että voimme lähettää sinulle tarvittavia tietoja tapahtumiin osallistumista varten, kuten osallistumislinkit ja mahdolliset muutokset. Keräämme tapahtumista myös palautetta. Emme välitä Eventbritesta keräämiämme tietoja eteenpäin.

NewCo Helsinki säilyttää tapahtumien tietoja palvelussa 12 kk. Halutessasi voit luoda oman profiilin palveluun, jonka avulla voit hallinnoida itse ilmoittautumisiasi (ml. tietojesi poistot). NewCo Helsingin tapahtumiin ilmoittautuminen ei kuitenkaan edellytä profiilin luomista.

********************************

Tiedot

Päivämäärä:
2.11.2022
Aika:
12:00 – 16:00

Tapahtumapaikka

Kansakoulukatu 3
3 Kansakoulukatu
Helsinki, 00100 Finland

Järjestäjä

Business Helsinki / NewCo Helsinki
Tule kiillottamaan liikeideaasi ja brändiäsi, hiomaan kohderyhmääsi ja rakentamaan toimivaa, myyntiä kasvattavaa markkinointia. Tuntuuko siltä, että myynti voisi sujua hiukan paremminkin? Tai että asiakkaita on vaikea tavoittaa ja vakuuttaa siitä, mitä myyt? Eivätkö somen seuraajamäärät kasva uutterasta postaamisesta huolimatta? Tule verestämään markkinointitaitojasi ja oppimaan uutta. NewCo Helsinki järjestää yrittäjille tai jo pitkälle liikeideaansa hioneille maksuttoman markkinointikoulutuksen keskiviikkona 2.11.2022 klo 12-16. Tässä tiiviissä koulutuksessa opit perusteet mm. seuraavista asioista: Mikä on liikeidea, ja miksi sen hiominen kannattaa? Miten määrittelen kohderyhmäni? Miten…