Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Markkinoinnista potkua myyntiin

4.5.2022 klo: 12:0016:00

Tule kiillottamaan liikeideaasi ja brändiäsi, hiomaan kohderyhmääsi ja rakentamaan toimivaa, myyntiä kasvattavaa markkinointia.

HUOM! Kunta-alan lakon vuoksi tämä markkinointikoulutus siirretään pidettäväksi online Teamsissa!


Teams-linkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille tiistaina 3.5. ja uudelleen muistutuksena hieman ennen koulutuksen alkua.

Tuntuuko siltä, että myynti voisi sujua hiukan paremminkin? Tai että asiakkaita on vaikea tavoittaa ja vakuuttaa siitä, mitä myyt? Eivätkö somen seuraajamäärät kasva uutterasta postaamisesta huolimatta?

Tule verestämään markkinointitaitojasi ja oppimaan uutta. NewCo Helsinki järjestää yrittäjille tai jo pitkälle liikeideaansa hioneille maksuttoman markkinointikoulutuksen keskiviikkona 4.5. klo 12-16.

Tässä tiiviissä koulutuksessa opit perusteet mm. seuraavista asioista:

  • Mikä on liikeidea, ja miksi sen hiominen kannattaa?
  • Miten määrittelen kohderyhmäni?
  • Miten teen kilpailija-analyysin ja hyödynnän sitä?
  • Mitä on tuote-/palvelumuotoilu ja mitä hyötyä siitä on omassa liiketoiminnassani?
  • Mitä kaikkea kuuluu markkinointiin?
  • Miten minun kannattaa mainostaa?
  • Miten markkinointi eroaa myynnistä? Ja mitä omassa liiketoiminnassani kannattaa painottaa?
  • Miten asetan tavoitteita ja mittaan tuloksia?

Työskentelytapamme on käytännönläheinen: voit keskittyä opitun soveltamiseen juuri sinun liiketoimintasi kehittämiseksi. Voit halutessasi tehdä myös ennakkotehtävän, josta on suuresti apua markkinointisi ja brändisi jatkojalostamisessa kurssin aikana.

Tulet saamaan ilmoittautumisesi jälkeen sähköpostitse ennakkotehtävän. Sen suorittaminen ei ole pakollista, mutta siitä on reilusti hyötyä, kun lähdemme hiomaan brändistäsi ja markkinoinnistasi timanttista.

Kouluttajana on yritysneuvoja Pia Partanen. Pialla on 18 vuoden kokemus brändimarkkinoinnista (mm. Hartwall, Leaf ja Tiimari) sekä kymmenen vuoden tausta omaa yrittäjyyttä.

Koulutus pidetään livenä Helsingin keskustassa, kaupungin työllisyyspalvelujen uusissa asiakaspalvelutiloissa os. Malminkatu 34.

Kunta-alan lakon vuoksi tämä markkinointikoulutus pidetään online Teamsissa!

Ilmoittaudu pian ja varaa paikkasi!

Tervetuloa mukaan!

Työllisyyspalvelujen uusi asiakaspalvelupiste on Kampissa, os. Malminkatu 34. Kampin metroasemalta kävelee sinne n. 6 minuutissa, ks. kartta alla.

Kunta-alan lakon vuoksi Malminkadun toimipiste on suljettu.

Kerro nimesi ja mihin tilaisuuteen olet tulossa ala-aulan vastaanotossa, niin sinut ohjataan oikeaan tilaan. Kiitos!

Tiedot

Päivämäärä:
4.5.2022
Aika:
12:00 – 16:00

Tapahtumapaikka

Malminkatu 34
34 Malminkatu
Helsinki, 00100 Finland

Järjestäjä

NewCo Helsinki
Tule kiillottamaan liikeideaasi ja brändiäsi, hiomaan kohderyhmääsi ja rakentamaan toimivaa, myyntiä kasvattavaa markkinointia. HUOM! Kunta-alan lakon vuoksi tämä markkinointikoulutus siirretään pidettäväksi online Teamsissa! Teams-linkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille tiistaina 3.5. ja uudelleen muistutuksena hieman ennen koulutuksen alkua. Tuntuuko siltä, että myynti voisi sujua hiukan paremminkin? Tai että asiakkaita on vaikea tavoittaa ja vakuuttaa siitä, mitä myyt? […]