Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mikä ihmeen YEL?

28.10.2022 klo: 10:0011:30

NewCo Helsingin asiantuntija-aamupäivät jatkuvat online-tapahtumalla pe 28.10. Aiheena YEL. Vetäjänä Maria Ihalainen, Työeläkeyhtiö Elo.

”En nosta palkkaa, niin minun ei tarvitse maksaa YELiä”

”Eihän yrittäjällä ole varaa sairastaa tai pitää vanhempainvapaata”

Onkohan sittenkään näin?

Tule kuulemaan ja oppimaan konkreettisten esimerkkien kautta mikä on YEL-vakuutus, milloin se pitää ottaa ja mitkä asiat vaikuttavat YEL-työtulon määrittelyyn. Tapahtuman jälkeen osallistuja ymmärtää mihin kaikkeen YEL-työtulo vaikuttaa, mitkä asiat otetaan huomioon työtulon määrittelyssä ja mistä saa apua omaan tilanteeseen.

Vetäjä: Maria Ihalainen, myyntipäällikkö, Työeläkeyhtiö Elo.

Tämä tilaisuus on osa NewCo Helsingin Asiantuntija-aamupäivien sarjaa. Asiantuntija-aamupäivät järjestetään online-tapahtumina syyskaudella 2022 hyödyntäen Teamsiä alustana.

Tiedot

Päivämäärä:
28.10.2022
Aika:
10:00 – 11:30

Järjestäjä

Business Helsinki / NewCo Helsinki
NewCo Helsingin asiantuntija-aamupäivät jatkuvat online-tapahtumalla pe 28.10. Aiheena YEL. Vetäjänä Maria Ihalainen, Työeläkeyhtiö Elo. ”En nosta palkkaa, niin minun ei tarvitse maksaa YELiä” ”Eihän yrittäjällä ole varaa sairastaa tai pitää vanhempainvapaata” Onkohan sittenkään näin? Tule kuulemaan ja oppimaan konkreettisten esimerkkien kautta mikä on YEL-vakuutus, milloin se pitää ottaa ja mitkä asiat vaikuttavat YEL-työtulon määrittelyyn. Tapahtuman jälkeen osallistuja ymmärtää mihin kaikkeen YEL-työtulo vaikuttaa, mitkä asiat otetaan huomioon työtulon määrittelyssä ja mistä saa apua omaan tilanteeseen. Vetäjä: Maria Ihalainen, myyntipäällikkö, Työeläkeyhtiö Elo.…